• A WWE 2K18 előre láthatólag október 17-én jelenik meg
  • A borítóra Seth Rollins került fel
  • A játék Deluxe Edition változatot is kap
  • Ebben Season Pass és digitális előrendelői tartalmak lesznek

„Be like no one” – ez a négy egyszerű szó – ami magyarul annyit tesz, hogy „légy olyan, mint senki más” – valószínűleg számtalan különböző reakciót vált ki, de a WWE szupersztár Seth Rollins számára tökéletesen leírja páratlan munkamorálját, bomlasztó gondolkodásmódját és meghatározó WWE karrierjét. 

2010-es WWE csatlakozása óta Seth Rollins mindent a saját meglátása szerint csinál. A nagy szavakkal dobálózó, de a megvalósításukhoz szükséges tetteket nélkülözők mellett neki az volt a rendeltetése, hogy különbözzön, a saját útját járja, és ne ejtsen foglyokat, még ha ezzel sárba is tiporja a történelmet. Az első lépés Rollins sakktábláján: az alakuló NXT bajnokává válni 2012-ben és felhívni magára mindenki figyelmét. A második lépés: debütálni a WWE fő csapatában a Survival Series keretében olyan WWE szupersztárok oldalán, mint Roman Reigns és Dean Ambrose, hogy létrehozza a The Shield-et és megütközzön a The Authority-vel.

Ahogy tovább folytatta útját, lépéseit újabb elismerések követték: a WWE Champion, a United States Champion, a WWE Tag Team Champion és a “Mr. Money in the Bank” címek, hogy csak néhányat említsünk. A „The Kingslayer” pedig most büszkén áll meghatározó összecsapása után: legyőzte Triple H-t a WWE legnagyobb pályáján a WrestleMania 33-ban.

Kitervelt cselekedetei és eredményei után megkérdőjelezhetetlen, hogy Rollins minden szükséges eszközt bevet az érvényesüléshez, ezzel pedig megtestesíti azt, hogy mit jelent olyannak lenni, mint senki más.

A ringben elért teljesítménye és vakmerő egyénisége eredményét megünnepelvén a 2K ma bejelentette, hogy Seth Rollins lesz a vezető WWE videojáték sorozat hamarosan megjelenő része, a WWE 2K18 borítójának szupersztárja. Továbbá Rollins személyesíti meg a WWE 2K18 – Be Like No One marketing kampányát világszerte, amelynek keretében a meghívott játékosok közelebbről megismerkedhetnek Rollins, valamint számos más WWE szupersztár személyiségével, miközben többet megtudnak a játékról. A WWE 2K18 várhatóan 2017. október 17-én jelenik meg világszerte PS4 és Xbox One platformokra.

wwe-2k18-box-art.jpg

„A WWE 2K18 borítójának szupersztárjaként és a sorozat nagyköveteként az enyém a hatalmas megtiszteltetés és feladat, hogy gondoskodjak róla, ez a játék valóban Be Like No One – egy tökéletes példa mindarra, amit képviselek –, ahogy elindul saját, egyedi útján” – mondja Seth Rollins. „A többi WWE 2K borító szupersztár nyomdokait követve most én viszem a fáklyát és büszkén képviselem a WWE szupersztárok új generációját. Én vagyok a jövő és a jövő megállíthatatlan.”

„A WWE 2K sorozat minden évben egy új személyiséggel, kifogástalan eredetiséggel, hatalmas karakterkínálattal és a szabadság érzésével jelentkezik, hogy a játékosok szabadon alakíthassák és irányíthassák a WWE világát kibővített lehetőségein keresztül” – mondta Chris Synder, a 2K marketing alelnöke. „Annak meghatározásában, hogy ki személyesíti meg a Be Like No One eszményt és képviseli a WWE 2K18-at a legjobban, csupán egy egyértelmű válaszunk volt: Seth ’Freakin’ Rollins.”

A 2K felfedte a WWE 2K18 Deluxe Edition változatának tartalmát. A különleges csomagolásban a játék mellett ott lesz a Season Pass valamint hozzáférést kapunk a digitális előrendelői tartalmakhoz is, ám ezek részleteit majd csak ősszel ismerhetjük meg.