• A WWE 2K18 is kap Season Passt
  • 30 dollárba fog kerülni
  • A benne lévő DLC-k önállóan is megvásárolhatóak lesznek

A minap jelentette be a 2K Sports, hogy PC-re ugyanakkor kaphatjuk meg a WWE 2K18-at, amikor Xbox One-ra és PS4-re is, ma pedig felfedte előttünk azt, hogy mit fog rejteni a játék 30 dolláros, azaz nagyjából 8000 forintos szezonbérlete.

A Season Passban tehát ott lesz az az Enduring Icons Pack, amiben megtalálható Hardy Boyz, Beth Phoenix és a Rock 'n' Roll Express. Emellett kapunk egy New Move Packot, ebben olyan mozdulatok lesznek, mint a Tie Breaker, a Crash Landing, a Swinging Sleeper Slam és a Pumphandle Death Valley Driver. A NXT Generation Packban megtalálhatjuk majd Aleister Blacket, Drew McIntyre-t, Eliast, Lars Sullivant és Ruby Riotot, míg az MyPlayer Kick Start DLC az MyPlayer értékünket boostolja. Végül ott van az Accelerator, ami lehetővé teszi, hogy az extra tartalmakat azonnal elérjük az induláskor.

Természetesen az Enduring Icons, a NXT Generation és a MyPlayer Kick Start 10 dollárért, az Accelerator 5 dollárért, a New Moves pedig 4 dollárért önállóan is megvásárolható lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!