• Ronda „Rowdy” Rousey lesz a WWE 2K19 előrendelői karaktere
  • A hölgy először szerepel a játékban
  • „Rowdy” Roddy Piper inspirálta jellegzetes ruhát fogja viselni

A „Baddest Woman on the Planet” néven is ismert Ronda „Rowdy” Rousey is játszható lesz a WWE 2K19-ben. A ruhája sem akármilyen lesz, mivel a „Rowdy” Roddy Piper inspirálta jellegzetes kosztümben fog megjelenni. Ronda „Rowdy” Rousey a WWE 2K19 előrendelői karaktereként fog debütálni a szériában, amit nagy megtiszteltetésként él meg.

„WWE Szupersztárként a Piper család támogatása mindennél többet jelent nekem” -- mondta Ronda Rousey. -- „Megtiszteltetés, hogy a WWE 2K19 része lehetek és a WWE történelmének olyan szupersztárjai mellett említik a nevemet, mint Rey Mysterio, Kurt Angle, Ultimate Warrior, Sting és Goldberg.”

Ronda „Rowdy” Rousey premierje mellett a játék két kiadásáról, és azok tartalmáról is lehullott a lepel. WWE 2K19 Deluxe Editionjében a játék új borítót kap, tartalmazni fogja a szezonbérletet, a digitális előrendelői (Rey Mysterio „Royal Rumble 2018” karakter és Ronda Rousey „WrestleMania 34/Roddy Piper-inspired” karakterek) és a Collector’s Edition tartalmait. A Collector’s Edition (amellett, hogy az összes fent említett összes tételt magába foglalja) szintén prémium csomagolást kap, ritka és exkluzív gyűjtői tárgyakat, illetve limitált kiadású WWE SuperCard tartalmakat is kap.

rousey-wwe-elorendeloi.jpg