A csapat pont Valentin-nap alkalmából jelentette be a Sniper Elite V2 első nagy kiegészítőjét, mely a Nazi Zombie Army nevet kapta. Ez lényegében egy maximum négy főt támogató kooperatív mód egy olyan alternatív univerzumban, ahol a második világháború utolsó óráiban Hitler kétségbeesésében egy élőhalottakból álló hadsereget engedett szabadjára annak reményében, hogy ezzel meg tudja fordítani a háború állását.

Játékosokként Karl Fairburne-t testesítjük meg, míg társaink egy német, egy orosz és egy amerikai katona bőrébe bújnak. Ennek a furcsa csapatnak szorosan együttműködve kell leszámolnia a zombik szinte vég nélkül érkező hullámaival, melyben nem csak egyszerű, csoszogó tetemek kaptak helyet, hanem tetőkről ugráló mesterlövészek, okkult parancsnokok és öngyilkos merénylők is, akik alaposan megnehezítik majd a dolgunkat.

A különálló, tehát az alapjátékot nem igénylő Sniper Elite: Nazi Zombie Army február 28-án fog megjelenni. Ha most előrendeljük, akkor csak 8,79 eurót kell fizetni, egyébként pedig 11 euró lesz a csomag.

Zombikkal erősít a Sniper Elite V2