Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Alien: Blackout

Android megjelenés: 2019. január 24.
IOS: 2019. január 24.
További platform megjelenések
Alien: Blackout tn
Az Alien: Blackout egy mobilokra érkező Alien játék, melyben a Xenomorph-ot kicselezve kell túlélnünk egy romos űrállomáson.
Kiadó: D3 Go!
Fejlesztő: FoxNext Games
tovább

Chasing Static

PC megjelenés: 2021. október 14.
PS4: 2022 Q1
XBOX One: 2022 Q1
NS: 2022 Q1
XBOX X: 2022 Q1
PS5: 2022 Q1
További platform megjelenések
Chasing Static tn
A Chasing Static egy rövid pszichológiai horrorsztori, amiben Wales érintetlen vidékét kell felfedeznie a játékosoknak, hogy felfedjék egy rejtélyes létesítmény elfeledett maradványait, és megleljék a Hearth lakóinak titokzatos eltűnése mögötti igazságot.
Fejlesztő: Headware Games
tovább

Close to the Sun

PC megjelenés: 2019. május 02.
PS4: 2019
XBOX One: 2019
NS: 2019
További platform megjelenések
Close to the Sun tn
Alternatív történelem, Nikola Tesla, elszabadult időmanipuláció és a BioShockot idéző pályadizájn – plazmidok és fegyverek nélkül, vérszomjas sorozatgyilkosokkal, őrült tudósokkal és egyéb rémségekkel. Kell ennél több, miközben a világ legnagyobb elméivel kerülsz egy hajóra? A Storm in Teacup alkotása egy nagyszerű program, lebilincselő,...
Fejlesztő: Storm in a Teacup
tovább

Conarium

PC megjelenés: 2017. június 06.
PS4: 2019. február 12.
XBOX One: 2019. február 12.
További platform megjelenések
Conarium tn
A Zoetrope Interactive-et az H. P. Lovecraft által írt Az őrület hegyei című regény inspirálta, amikor megalkották horrojátékukat, a Conariumot. E programban négy tudós - köztük az általunk irányítható Frank Gilmannel - történetét ismerhetjük meg, akik a természet határára merészkednek el. Te magad nem tudod, ki vagy és miért vagy ott, ahol -...
tovább

Curse of Anabelle

PC megjelenés: 2020. február 20.
Curse of Anabelle tn
A Rocwise Entertainment alkotása Kickstarteren kezdte pályafutását, amit a rajtja után pár nappal törölt, pedig az összeg 75%-a összejött. Ennek ellenére a játék felkerült a Steamre. Ahogy a játék címéből sejthető, ez egy narratíva vezérelt kaland/puzzle játék, erős horror elemekkel. A történetet a Rocwise szakijai valós mítoszok és legendák...
tovább

Darkwood

PC megjelenés: 2017. augusztus 17.
PS4: 2019. május 14.
XBOX One: 2019. május 14.
NS: 2019. május 14.
További platform megjelenések
Darkwood tn
A Darkwood 2017-ben már megjelent a Steamen, 2019 közepén pedig konzolokra is megérkezett. Az Acid Wizard Studio játéka egy súlyos atmoszférával bíró, igazi túlélőhorror, melyben az éjszaka eljövetelével a legkülönfélébb borzalmak szabadulnak el, ezzel pedig a játék nemcsak a feszültséget tartja fenn folyamatosan, de eléri azt is, hogy a játékos...
Fejlesztő: Acid Wizard Studio
tovább

Dead Space (remake)

PC megjelenés: ismeretlen
XBOX X: ismeretlen
PS5: ismeretlen
További platform megjelenések
Dead Space (remake) tn
A Visceral Games 2008-as Dead Space című horrorjátéka nagy sikert aratott és további két rész követte. Azonban eljárt felette az idő, és az EA úgy döntött, hogy a Frostbite motort használva újra megalkotja a legendás sci-fi horror játékot a Motive Studios segítségével.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Motive
tovább

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

NS megjelenés: 2020. július 10.
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise tn
Vissza a múltba. Minden szempontból, hiszen a Rising Star Games kultjátékának folytatása a régi idők bűntényeinek mocskában keresgél egy modern aktához szükséges információk miatt. Ebben pedig a már jól ismert York ügynök segítségére van szükség. A Deadly Premonition 2 2020. júlis 10-én jelent meg Nintendo Switchre.
Fejlesztő: Toybox
tovább

Devotion

PC megjelenés: 2019. február 19.
Devotion tn
A Layers of Fear óta megszaporodtak a belső nézetes, elsősorban a hidegrázós atmoszférára építő, néhány órás kalandot kínáló horrorjátékok, amiknél már nemcsak a minél hatásosabb ijesztgetés, de a történet is rendkívül fontos alapelem. A Devotion egy rettenetesen élvezetes sétaszimulátor-horror, amit vétek lenne kihagyni a műfaj szerelmeseinek....
Kiadó: Indievent
Fejlesztő: Red Candle Games
tovább

Dollhouse

PC megjelenés: 2019. május 24.
PS4: 2019. május 24.
További platform megjelenések
Dollhouse tn
Az indie Dollhouse-t 2017-ben jelentették be. A fejlesztők az ’50-es évek noirjában elmerülő, rémálmokkal teli kalandot ígértek. Aztán a játék csak csúszott és csúszott, végül 2019 nyarán megjelent, de abban nem volt köszönet. Valahol, nagyon mélyen a felszín alatt a Dollhouse-ban remek ötletek vannak, amelyek talán egy horror-kalandot is...
Fejlesztő: Creazn Studio
tovább

Don't Be Afraid

PC megjelenés: 2020. október 01.
Don't Be Afraid tn
Egy horror-kalandjáték, erősen sétaszimulátoros elemekkel, melyben egy pszichopata által elrabolt fiú bőrébe bújva kell felfedezni és túlélni a hatalmas, rejtélyes ház zegzugos folyosóinak legsötétebb titkait. A Don't Be Afraid 2020. október elsején jelent meg PC-re.
Fejlesztő: Broken Arrow Games
tovább

Dreadout 2

PC megjelenés: 2020. február 21.
Dreadout 2 tn
A Dreadout 2 egy TPS nézetű akció-horrorjáték, melyben egy fiatal lánynak (fehér térdzokniban, harisnyában, és kisszoknyában) kell megmentenie a városát a rátörő gonosztól. A lány használhat fejszét, különböző fegyvereket, de az egyik legfontosabb eszköze a túlélésben a telefonja. A fejlesztők állítása szerint a Dreadout 2 reflektál napjaink...
Fejlesztő: Digital Happiness
tovább

Fear the Dark Unknown

PC megjelenés: 2019. december 02.
Fear the Dark Unknown tn
A Fear the Dark Unknown című játékot a 90-es évek horror klasszikusai inspirálták. A Dreamlight Games Studios alkotásában két főszereplőnek, egy férfinak és egy fiatal lánynak kell túlélnie egy házban, mely több száz éves sötét titkot rejt. A Fear the Dark Unknown fix kameranézetet használ, ezzel is tisztelegve a korai horrorjátékok előtt.
tovább

Follia – Dear Father

PC megjelenés: 2020. április 30.
PS4: ismeretlen
XBOX One: ismeretlen
További platform megjelenések
Follia – Dear Father tn
Csak egy újabb megelevenedő rémálom, ám ezúttal nem egy kórházban vagy lakatlan szigeten, hanem a kampuszon. Marcus azért indult útna, hogy a szüleit keresse meg, de helyettük szörnyeket talált. A Follia – Dear Father 2020. április 30-án jelent meg PC-re, PS4-re és XOne-ra később érkezik.
Fejlesztő: Real Game Machine
tovább

Ghostwire: Tokyo

PC megjelenés: 2022. március 25.
PS5: 2022. március 25.
További platform megjelenések
Ghostwire: Tokyo tn
Tokió lakosai eltűntek, és halálos természetfeletti erők kóborolnak az utcákon. Használd elemi képességeid széles arzenálját az eltűnés mögötti igazság feltárásához és Tokió megmentéséhez.
tovább

Gravewood High

PC megjelenés: 2020. február 24.
Gravewood High tn
A Gravewood High egy lopakodásra kihegyezett akció-kalandjáték, melyben a címadó gimiben kell kideríteni, hogy miért tűnnek el egymás után a diákok. Az iskola padlójának felszíne alatt sötét titok lappang, hiszen a gimi a legváratlanabb pillanatokban alakul át, miközben a mindig erősebbé váló Tanár vadászik a játékosra...
Kiadó: Herocraft
Fejlesztő: EvilCoGames
tovább

Happy's Humble Burger Farm

PC megjelenés: 2021. december 03.
PS4: 2021. december 03.
XBOX One: 2021. december 03.
NS: 2021. december 03.
XBOX X: 2021. december 03.
PS5: 2021. december 03.
További platform megjelenések
Happy's Humble Burger Farm tn
Gratulálok, felvettek! Szolgáld ki a vásárlókat és tartsd karban a Happy's Humble Burger Farm éttermet egyedül az éjszakai órákban! De légy óvatos; a dolgok hamar megváltoznak, ha elrontod az ételeket! Munka után menj haza, pihenj, de tartsd nyitva a szemed! Nem könnyű elmenekülni a Barnyard Buds és a gyorséttermi lázálmok elől.
Kiadó: tinyBuild GAMES
Fejlesztő: Scythe Dev Team
tovább

Heaven Dust 2

PC megjelenés: 2022. január 06.
NS: 2022. január 06.
További platform megjelenések
Heaven Dust 2 tn
Egy kutatóbázis mélyén, egy kriogén kapszulából felébredve egy élő pokolban találod magad, zombiktól körülvéve. A Heaven Dust 2 egy szerelmes levél a klasszikus túlélő horror játékokhoz, melyben felfedezés, akció, rejtvények és erőforrás-menedzsment található.
Kiadó: indienova
Fejlesztő: One Gruel Studio
tovább

Ikai

PC megjelenés: 2022. március 29.
PS4: 2022. március 29.
XBOX One: 2022. március 29.
NS: 2022. március 29.
XBOX X: 2022. március 29.
PS5: 2022. március 29.
További platform megjelenések
Ikai tn
Az Ikai című első személyű pszichológiai horrorjátékban a japán folklór legsötétebb meséi elevenednek meg. A feudális korban játszódó történet egy szentély papnője körül forog, akinek a múltja és a jelene szellemeivel kell megküzdenie a túlélésért.
Fejlesztő: Endflame
tovább

In Sound Mind

PC megjelenés: 2021. szeptember 28.
NS: 2021. szeptember 28.
XBOX X: 2021. szeptember 28.
PS5: 2021. szeptember 28.
További platform megjelenések
In Sound Mind tn
Az In Sound Mind egy szürreális horrorjáték, ahol válogatott fegyvereket is kapunk a kezünkbe, és amelyben egy pszichológus szerepében kell rájönnünk, hogy miféle sötét erők végezhettek egykori pácienseinkkel.
Kiadó: Modus Games
Fejlesztő: We Create Stuff
tovább