Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Alien: Blackout

Android megjelenés: 2019. január 24.
IOS: 2019. január 24.
További platform megjelenések
Alien: Blackout tn
Az Alien: Blackout egy mobilokra érkező Alien játék, melyben a Xenomorph-ot kicselezve kell túlélnünk egy romos űrállomáson.
Kiadó: D3 Go!
Fejlesztő: FoxNext Games
tovább

Alone in the Dark (remake)

PC megjelenés: 2023. október 25.
XBOX X: 2023. október 25.
PS5: 2023. október 25.
További platform megjelenések
Alone in the Dark (remake) tn
A játékban ismét Edward Carnby és Emily Hartwood között választhatunk, hogy melyikükkel vágunk bele az idegen dimenziók keresztútjára épült Derceto Manor rejtélyének felderítésére. Azonban számos tényező más lesz: az egyik legjelentősebb változás, hogy Emily nagybátyja, Jeremy, akinek öngyilkossága az eredeti játék történetének kiindulópontja...
Kiadó: THQ Nordic
Fejlesztő: Pieces Interactive
tovább

Amanda the Adventurer

PC megjelenés: 2023. április 25.
Amanda the Adventurer tn
Csatlakozz Amandához és Wooly cimborájához egy sor kalandban, miközben felfedezik és megismerik csodálatos világunkat! A számos vicces és játékos epizódban mindig remek szórakozásban lesz részed! Csak győződj meg róla, hogy mindent megteszel, amit Amanda mond, különben megharagszik.
Kiadó: DreadXP
Fejlesztő: MANGLEDmaw Games
tovább

Amnesia: The Bunker

PC megjelenés: 2023. június 06.
PS4: 2023. június 06.
XBOX One: 2023. június 06.
XBOX X: 2023. június 06.
PS5: 2023. június 06.
További platform megjelenések
Amnesia: The Bunker tn
Az Amnesia: The Bunker egy elhagyatott 1. világháborús bunkerben játszódó belső nézetes horrorjáték. Szállj szembe a sötét folyosókon lopakodó, nyomasztó iszonyattal. Keress eszközöket és fegyvereket, majd használd őket, és mindenáron hagyd égve a fényeket!
Fejlesztő: Frictional Games
tovább

Chasing Static

PC megjelenés: 2021. október 14.
PS4: 2022 Q1
XBOX One: 2022 Q1
NS: 2022 Q1
XBOX X: 2022 Q1
PS5: 2022 Q1
További platform megjelenések
Chasing Static tn
A Chasing Static egy rövid pszichológiai horrorsztori, amiben Wales érintetlen vidékét kell felfedeznie a játékosoknak, hogy felfedjék egy rejtélyes létesítmény elfeledett maradványait, és megleljék a Hearth lakóinak titokzatos eltűnése mögötti igazságot.
Fejlesztő: Headware Games
tovább

Close to the Sun

PC megjelenés: 2019. május 02.
PS4: 2019
XBOX One: 2019
NS: 2019
További platform megjelenések
Close to the Sun tn
Alternatív történelem, Nikola Tesla, elszabadult időmanipuláció és a BioShockot idéző pályadizájn – plazmidok és fegyverek nélkül, vérszomjas sorozatgyilkosokkal, őrült tudósokkal és egyéb rémségekkel. Kell ennél több, miközben a világ legnagyobb elméivel kerülsz egy hajóra? A Storm in Teacup alkotása egy nagyszerű program, lebilincselő,...
Fejlesztő: Storm in a Teacup
tovább

Conarium

PC megjelenés: 2017. június 06.
PS4: 2019. február 12.
XBOX One: 2019. február 12.
További platform megjelenések
Conarium tn
A Zoetrope Interactive-et az H. P. Lovecraft által írt Az őrület hegyei című regény inspirálta, amikor megalkották horrojátékukat, a Conariumot. E programban négy tudós - köztük az általunk irányítható Frank Gilmannel - történetét ismerhetjük meg, akik a természet határára merészkednek el. Te magad nem tudod, ki vagy és miért vagy ott, ahol -...
tovább

Curse of Anabelle

PC megjelenés: 2020. február 20.
Curse of Anabelle tn
A Rocwise Entertainment alkotása Kickstarteren kezdte pályafutását, amit a rajtja után pár nappal törölt, pedig az összeg 75%-a összejött. Ennek ellenére a játék felkerült a Steamre. Ahogy a játék címéből sejthető, ez egy narratíva vezérelt kaland/puzzle játék, erős horror elemekkel. A történetet a Rocwise szakijai valós mítoszok és legendák...
tovább

Darkwood

PC megjelenés: 2017. augusztus 17.
PS4: 2019. május 14.
XBOX One: 2019. május 14.
NS: 2019. május 14.
További platform megjelenések
Darkwood tn
A Darkwood 2017-ben már megjelent a Steamen, 2019 közepén pedig konzolokra is megérkezett. Az Acid Wizard Studio játéka egy súlyos atmoszférával bíró, igazi túlélőhorror, melyben az éjszaka eljövetelével a legkülönfélébb borzalmak szabadulnak el, ezzel pedig a játék nemcsak a feszültséget tartja fenn folyamatosan, de eléri azt is, hogy a játékos...
Fejlesztő: Acid Wizard Studio
tovább

Dead Space (2023)

PC megjelenés: 2023. január 27.
XBOX X: 2023. január 27.
PS5: 2023. január 27.
További platform megjelenések
Dead Space (2023) tn
A Visceral Games 2008-as Dead Space című horrorjátéka nagy sikert aratott és további két rész követte. Azonban eljárt felette az idő, és az EA úgy döntött, hogy a Frostbite motort használva újra megalkotja a legendás sci-fi horror játékot a Motive Studios segítségével.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Motive
tovább

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

NS megjelenés: 2020. július 10.
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise tn
Vissza a múltba. Minden szempontból, hiszen a Rising Star Games kultjátékának folytatása a régi idők bűntényeinek mocskában keresgél egy modern aktához szükséges információk miatt. Ebben pedig a már jól ismert York ügynök segítségére van szükség. A Deadly Premonition 2 2020. júlis 10-én jelent meg Nintendo Switchre.
Fejlesztő: Toybox
tovább

Devotion

PC megjelenés: 2019. február 19.
Devotion tn
A Layers of Fear óta megszaporodtak a belső nézetes, elsősorban a hidegrázós atmoszférára építő, néhány órás kalandot kínáló horrorjátékok, amiknél már nemcsak a minél hatásosabb ijesztgetés, de a történet is rendkívül fontos alapelem. A Devotion egy rettenetesen élvezetes sétaszimulátor-horror, amit vétek lenne kihagyni a műfaj szerelmeseinek....
Kiadó: Indievent
Fejlesztő: Red Candle Games
tovább

Do Not Open

PC megjelenés: 2022. november 30.
PS4: 2022. november 25.
PS5: 2022. november 25.
További platform megjelenések
Do Not Open tn
A DO NOT OPEN egy félelmetes belsőnézetes szabadulószoba-élmény, amely a rejtvénykombinációk véletlenszerűségén és a klasszikus túlélőhorror-mechanikán alapul, növelve az újrajátszhatóságot a cselekmény és a történet felfedezéséhez: minden végigjátszás különböző szobákat és rejtvényvariációkat tartalmaz, amelyek megoldása más és más.
Kiadó: Unreality S.L.
Fejlesztő: Nox Noctis
tovább

Dollhouse

PC megjelenés: 2019. május 24.
PS4: 2019. május 24.
További platform megjelenések
Dollhouse tn
Az indie Dollhouse-t 2017-ben jelentették be. A fejlesztők az ’50-es évek noirjában elmerülő, rémálmokkal teli kalandot ígértek. Aztán a játék csak csúszott és csúszott, végül 2019 nyarán megjelent, de abban nem volt köszönet. Valahol, nagyon mélyen a felszín alatt a Dollhouse-ban remek ötletek vannak, amelyek talán egy horror-kalandot is...
Fejlesztő: Creazn Studio
tovább

Don't Be Afraid

PC megjelenés: 2020. október 01.
Don't Be Afraid tn
Egy horror-kalandjáték, erősen sétaszimulátoros elemekkel, melyben egy pszichopata által elrabolt fiú bőrébe bújva kell felfedezni és túlélni a hatalmas, rejtélyes ház zegzugos folyosóinak legsötétebb titkait. A Don't Be Afraid 2020. október elsején jelent meg PC-re.
Fejlesztő: Broken Arrow Games
tovább

Dread X Collection 5

PC megjelenés: 2022. május 20.
Dread X Collection 5 tn
A Dread Central horrormagazin DreadXP spin-off oldala még 2020-ban indított egy 7 napos, meghívás-alapú horror game jamet, most pedig már az ötödik kör terméséből szemezhetünk. Ez egy újabb horror-antológia a Dread X Collection sorozatban. 12 új játékkal a feltörekvőktől és a veteránoktól egyaránt.
Kiadó: DreadXP
Fejlesztő: DreadXP
tovább

Dreadout 2

PC megjelenés: 2020. február 21.
Dreadout 2 tn
A Dreadout 2 egy TPS nézetű akció-horrorjáték, melyben egy fiatal lánynak (fehér térdzokniban, harisnyában, és kisszoknyában) kell megmentenie a városát a rátörő gonosztól. A lány használhat fejszét, különböző fegyvereket, de az egyik legfontosabb eszköze a túlélésben a telefonja. A fejlesztők állítása szerint a Dreadout 2 reflektál napjaink...
Fejlesztő: Digital Happiness
tovább

Eresys

PC megjelenés: 2023. április 20.
Eresys tn
Az Eresys egy kooperatív horrorjáték, amelyet H.P. Lovecraft művei ihlettek. A csapatmunka kulcsfontosságú, mivel a játékosok négy kultista szerepét öltik magukra, és együtt szállnak szembe a félelmetes entitásokkal. A dinamikus AI mechanika és az egyedi ellenségek révén az Eresys izgalmas és hátborzongató játékélményt ígér!
Kiadó: Dragonis Games
Fejlesztő: Ares Dragonis
tovább

Fear the Dark Unknown

PC megjelenés: 2019. december 02.
Fear the Dark Unknown tn
A Fear the Dark Unknown című játékot a 90-es évek horror klasszikusai inspirálták. A Dreamlight Games Studios alkotásában két főszereplőnek, egy férfinak és egy fiatal lánynak kell túlélnie egy házban, mely több száz éves sötét titkot rejt. A Fear the Dark Unknown fix kameranézetet használ, ezzel is tisztelegve a korai horrorjátékok előtt.
tovább

Fobia - St. Dinfna Hotel

PC megjelenés: 2022. június 28.
PS4: 2022. június 28.
XBOX One: 2022. június 28.
XBOX X: 2022. június 28.
PS5: 2022. június 28.
További platform megjelenések
Fobia - St. Dinfna Hotel tn
A múlt, a jelen és a jövő csap össze a Fobia: St. Dinfna Hotel túlélőhorror játékban. Fedezd fel a szállodát különböző idősíkokban, tárd fel egy fanatikus szekta sötét történetét és a saját szereped!
Kiadó: Maxim Games
Fejlesztő: Pulsatrix Studios
tovább