Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Alien: Blackout

Android megjelenés: 2019. január 24.
IOS: 2019. január 24.
További platform megjelenések
Alien: Blackout tn
Az Alien: Blackout egy mobilokra érkező Alien játék, melyben a Xenomorph-ot kicselezve kell túlélnünk egy romos űrállomáson.
Kiadó: D3 Go!
Fejlesztő: FoxNext Games
tovább

Inner Chains

PC megjelenés: 2017. május 18.
Inner Chains tn
Az Inner Chains egy belsőnézetes horror-kaland keverék a lengyel Telepaths Tree csapatól, melynek története egy szürreális biomechanikus világban játszódik. A játék létrejöttében nagy szerepet játszott a fejlesztők által indított Kickstarter kampány, mely során közel 19 ezer dollárt gyűlt össze a fejlesztésre.
Kiadó: IMGN.PRO
Fejlesztő: Telepaths Tree
tovább

Remothered: Tormented Fathers

PC megjelenés: 2018. január 30.
Remothered: Tormented Fathers tn
A Remothered: Tormented Fathers egy extrém, a pszichológiai kérdéseket is előtérbe helyező filmszerű horrorjáték, amiben van gore és meztelenség is, így csak felnőtteknek ajánlható. Ennek megfelelően fontos szerep jut a túlélésnek, amit jó néhány módon meg lehet tenni: lopakodással, akcióval, stratégiával, elrejtőzéssel vagy éppen meneküléssel....
Kiadó: Darril Arts
Fejlesztő: Stormind Games
tovább

Unholy

Unholy tn
Az Unholy egy, a lopakodást előtérbe helyező horrorjáték, veterán fejlesztőktől. A történet során az emberiség maradéka egy bizarr és veszélyes világban él, itt egy anyát alakítva kell küzdenünk magunk és gyermekünk életéért.
Kiadó: Duality Games
Fejlesztő: Duality Games
tovább