Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Namco Bandai Games

Afro Samurai

PS3 megjelenés: 2009. március 27.
XBOX 360: 2009. március 27.
További platform megjelenések
Afro Samurai tn
Az Afro Samurai az azonos cím alatt megjelenő manga képregény játékfeldolgozása, mely megjelenítésében a cel-shaded technológiát alkalmazza. Bár hack 'n slash játékról van szó, a harc stratégiai érzéket is igényel. A játék nem lett kirobbanó siker, kb. fél millió darabot adtak el belőle Európában és Amerikában együtt az első évben. 
Kiadó: Surge
Fejlesztő: Namco Bandai Games
tovább

Ridge Racer Slipstream

Android megjelenés: 2014. február 20.
IOS: 2013. december 20.
További platform megjelenések
Ridge Racer Slipstream tn
A Ridge Racer Slipstream a klasszikus Ridge Racer sorozat okostelefonos és táblagépes epizódja, amiben természetesen a drifftelésé, a száguldásé, és a látványos, színpompás grafikáé a főszerep.
tovább

Rise Of Incarnates

PC megjelenés: 2015. július 01.
Rise Of Incarnates tn
Free-to-play akciójáték, amiben egy posztapokaliptikus Földön vívják véget nem érő harcukat a szuperképességekkel felvértezett hősük. Egy galaktikus elme uszította egymásnak a két-két főből álló csapatok, kik eldönthetik a galaxis jövőjét, ám eddig egyik csapat sem bizonyult különbnek, mint a másik, így a küzdelem folytatódik.
tovább

Super Smash Bros. for Nintendo Wii U

Wii U megjelenés: 2014. november 28.
Super Smash Bros. for Nintendo Wii U tn
A Super Smash Bros. sorozat nem tartozik a szokványos programok közé, mégis azt mondhatjuk a megjelent epizódokról, hogy ízig-vérig videojátékok. Mint bunyós cuccok, a Super Smash Bros. epizódok szintén megtörik az írt-íratlan szabályokat. Míg más verekedős mókában a tökéletesen, már-már sakkjátszmaszerűen kivitelezett mozdulatok és...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Namco Bandai Games
tovább

Super Smash Bros. Ultimate

NS megjelenés: 2018. december 07.
Super Smash Bros. Ultimate tn
A Supe Smash Bros. programok régóta a verekedős játékok legjobbjai közé tartoznak, 2018 végén pedig a Namco Bandai a Nintendoval elkészítette a Nintendo rajongók nedves álmát, ami nemcsak kiváló verekedős játék lett, de egyúttal gyönyörűen tiszteleg a teljes Nintendo történelem előtt is. A játék maximálisan kisajtolja a Switchben rejlő...
Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Namco Bandai Games
tovább
RPG

Tales of Xillia 2

PS3 megjelenés: 2014. augusztus 22.
Tales of Xillia 2 tn
A Tales-sorozat folytatódik: a Tales of Xillia című játék történései után járunk egy évvel, ám a szabályok ugyanazok, azaz most is egy manga stílusban rajzolt JRPG-t kapunk, körökre osztott csatákkal, négyfős partikkal, epikus hosszúságú történettel, s persze némi humorral. A Tales of Xillia 2 kizárólag PS3-on érhető el.
tovább

Tekken 6

PS3 megjelenés: 2009. október 30.
XBOX 360: 2009. október 30.
További platform megjelenések
Tekken 6 tn
A 2008-as Tokyo Game show keretein belül jelentette be a Namco Bandai, hogy a legújabb Tekken 2009 őszén fog megjelenni, Xbox 360, és Playstation 3-ra. A készítők példátlan realizmust, és minőséget ígérnek, amiknek több mint valószínű, hogy minden rajongó örülni fog.
tovább

Tekken Tag Tournament 2

PS3 megjelenés: 2012. szeptember 10.
Wii U: 2012. november 30.
XBOX 360: 2012. szeptember 10.
További platform megjelenések
Tekken Tag Tournament 2 tn
A Tekken sorozat első PS2-es korszakba lépő része a 2000 végén megjelent Tekken Tag Tournament volt, mely a szebb grafikán kívül egy új, Tagnek nevezett, többszereplős játékmódot is behozott a szériába. A játék jó volt, kritikailag pedig sikeres, ám a későbbi folytatások és az akkor még mindig királynak tartott Soul Calibur miatt kevesen...
tovább

Tekken X Street Fighter

PS3 megjelenés: ismeretlen
XBOX 360: ismeretlen
További platform megjelenések
Tekken X Street Fighter tn
A Tekken X Street Fighter a Tekken 3D-s környezetébe ülteti a Street Fighter karaktereit, akiket újrarajzoltak 3D-ben. Az összecsapások mindkét fél térfelén zajlanak.
tovább

Touch My Katamari

PS Vita megjelenés: 2012. február 22.
Touch My Katamari tn
A japán játékfejlesztés egyik legbetegebb, egyben legélvezetesebb játékcíme, a Katamari nem maradhatott ki a Playstation Vita kínálatából sem. A lehetőségeket ugyan kicsit megnyirbálták, de az élmény így is megmaradt.
tovább