Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Free Lives


A Free Lives adatlapja a PC Guru Online oldalán.

Anger Foot

PC megjelenés: 2023
Anger Foot tn
Az Anger Foot egy villámgyors akció FPS, ahol a seggeket szétrúgó lábadnál csak a felpörgető ütemek súlyosabbak. Törj utat a Shit City koffein-fűtötte gengszterei között, engedd szabadjára a világ leghalálosabb lábát!
Fejlesztő: Free Lives
tovább

Broforce

PC megjelenés: 2015. október 15.
PS4: ismeretlen
További platform megjelenések
Broforce tn
Amikor a gonosz fenyegeti a világot, akkor lép elő a Broforce -- egy különleges alakulat, amelynek tagjai óriási bicepszekkel ellensúlyozzák azt, hogy alig van, aki támogatná céljaikat, hogy felszámoljanak minden terroristát, akik a békét fenyegetik. A 80-as és 90-es évek legnagyobb akciócsillagjairól mintázott karakterekkel felhőtlen...
Fejlesztő: Free Lives
tovább

Gorn

PC megjelenés: 2019. július 18.
PS4: 2020. május 19.
PS5: 2023. március 16.
További platform megjelenések
Gorn tn
A GORN egy nevetségesen erőszakos VR gladiátor szimulátor, amelyet a Free Lives, a Broforce és a Genital Jousting fejlesztői készítettek. Az egyedülálló, spéci fizika által vezérelt harcokkal operáló GORN-ban az aréna igazi bajnokává válhatsz!
Fejlesztő: Free Lives
tovább

Terra Nil

PC megjelenés: 2023. március 28.
Terra Nil tn
A Terra Nil egy összetett stratégiai játék, ahol a cél a kihalt pusztaságot élő, vibráló élőhellyé alakítani. Ültess erdőket, tisztítsd meg a talajt és az óceánokat, népesítsd be a tájat állatokkal, és gyönyörködj az érintetlen természetben.
Fejlesztő: Free Lives
tovább