Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Spicy Horse

Akaneiro: Demon Hunters

PC megjelenés: 2013. június 13.
Akaneiro: Demon Hunters tn
Az American McGee által alapított és irányított Spicy Horse stúdió böngészőben játszható, ingyenes akció/RPG-je, amely a klasszikus Piroska és a farkas mesét elegyíti a japán folklórral, látványos tálalásban.
Kiadó: Spicy Horse
Fejlesztő: Spicy Horse
tovább

Alice: Madness Returns

PC megjelenés: 2011. június 17.
PS3: 2011. június 17.
XBOX 360: 2011. június 17.
További platform megjelenések
Alice: Madness Returns  tn
Az első, American McGee's Alice című epizód közvetlen folytatásaként a Madness Returns ott veszi fel a fonalat, ahol a kezdőfejezet letette: Alice egy elmegyógyintézet falai között próbál megszabadulni rémképeitől, melyeket szülei kislánykorában bekövetkezett, tragikus tűzhalála okozott. A játékban persze kiderül, hogy semmi sem olyan,...
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Spicy Horse
tovább

American McGee's Grimm

PC megjelenés: 2008. július 31.
American McGee's Grimm tn
Ki ne olvasta volna már bármelyik Grimm mesét, ki ne találkozott volna Hófehérkével, Hamupipőkével, vagy esetleg Piroskával? McGee szokásához híven elragad minket egy csodálatos világba, amelyben minden kicsit más, mint amit megszokhattunk - a páratlan módon 24 részesre tervezett csoda 2008 tavaszán debütált a pilot (bevezető) epizóddal.
Kiadó: GameTap
Fejlesztő: Spicy Horse
tovább

OZombie

PC megjelenés: ismeretlen
OZombie tn
American McGee új Oz-játéka, melynek főszereplője, a kedves Dorothy nem a boszorkányokkal veszi fel a harcot, hanem a gonosz Madárijesztővel, aki agyevő zombik seregét zúdítja a mesevilágra.
Kiadó: Ismeretlen
Fejlesztő: Spicy Horse
tovább

Red

Red tn
A híres tervező, American McGee a Piroska és a farkas klasszikus történetét dolgozza fel a tőle megszokott egyedi stílusban.
Kiadó: Ismeretlen
Fejlesztő: Spicy Horse
tovább