Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Square Product Development Division 1

RPG

Final Fantasy VII

PC megjelenés: 1998. június 25.
PS3: 2009. június 02.
PS4: 2015 Q1
További platform megjelenések
Final Fantasy VII tn
Elgondolkodtatok valaha rajta, hogy van-e lelke a Földnek? Él-e körülöttünk az általunk ismert világ, vagy nem több kitermelendő energiánál? Nos, a Final Fantasy VII univerzumában a két fogalom sajnos lefedi egymást: a Földet egy gonosz megacég zsigereli ki, pénzzé alakítva a bolygó életerejét és ezzel elhozva a világvégét.
tovább
RPG

Final Fantasy VIII

PC megjelenés: 2000. február 18.
PS3: 2010. február 04.
További platform megjelenések
Final Fantasy VIII tn
A Final Fantasy VIII a PlayStation-éra második FF-játéka, egyben az utolsó előtti Szakagucsi-féle epizód. A sztori középpontjában egy katonai iskola diákjai állnak, akik egy steampunk univerzumban szembesülnek az elkerülhetetlennek látszó véggel -- ez a felépítés egyébként hagyomány az FF-játékok között. Bár a sztori nem rossz, a fejlesztők ez...
tovább
RPG

Kingdom Hearts

PS3 megjelenés: 2013. szeptember 13.
PS2: 2002. március 28.
További platform megjelenések
Kingdom Hearts tn
A Kingdom Hearts egy kaland-RPG, ami a Square Enix és a The Walt Disney Company együttműködésének az eredménye. A játék kombinálja a Disney rajzfilmek karaktereit és helyszínei a Square Final Fantasy című játéksorozat elemeivel, szereplőivel. A történet egy fiatal fiú, Soráról szól, aki Donald kacsával és Goofy-val karöltve harcol a sötétség ellen.
tovább
RPG

Kingdom Hearts 3

PC megjelenés: 2021. március 30.
PS4: 2019. január 29.
XBOX One: 2019. január 29.
További platform megjelenések
Kingdom Hearts 3 tn
A Kingdom Hearts 3. részében folytatódik Sora, Donald kacsa és Goofy kalandja, ezúttal már Xbox One-on és PS4-en, Unreal Engine 4-gyel meghajtva.
tovább