Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Best Way

Faces of War

PC megjelenés: 2006. szeptember 15.
Faces of War tn
A Soldiers: Heroes of WW2 kvázi folytatása, amelyet a fejlesztők a kiadó kérésére eltoltak az akció irányába. A stílust így leginkább a Close Combat és a Commandos széria körül lehet belőni: az RTS-ek nyavalyái (gyártás, menedzsment) messziről elkerülik, lényegében egy kis harccsoport megjelenik a képernyő szélén, és tűzzel-vassal át kell...
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Best Way
tovább

Men of War

PC megjelenés: 2009. február 27.
Men of War tn
A Men of War a Faces of War folytatása, tehát egy erősen akcióorientált második világháborús RTS, három különböző sztorivonallal, melyet német, szövetséges és szovjet oldalon élvezhetünk.
Kiadó: 1C Company
Fejlesztő: Best Way
tovább

Men of War: Red Tide

PC megjelenés: 2010. április 16.
Men of War: Red Tide tn
A nyugati (és így hazai) piacon idén februárban megjelent Men of War szemre is kellemes, ügyes, összetett, bár sokak számára minden bizonnyal épp emiatt félretett valós idejű stratégia az ukrán Best Way műhelyéből, amely tulajdonképpen a srácok előző két játéka, a Soldiers: Heroes of WWII és Faces of War alapjaira épült.
Kiadó: 1C Company
Fejlesztő: Best Way
tovább
RPG

Nuclear Union

PC megjelenés: 2038. január 19.
Nuclear Union tn
A Nuclear Union egy posztapokaliptikus szerepjáték, mely egy alternatív 2012-ben játszódik: a kubai rakétaválságot nem sikerült békésen megoldani, így ötven éve egy nukleáris háború söpörte el a világ nagyhatalmait. Az emberek azóta kis csoportokban élnek anomáliák és mutánsok között. A program összetett szerepjáték-rendszerrel és élő, lélegző...
Kiadó: 1C Company
Fejlesztő: Best Way
tovább

Soldiers: Heroes of World War II

PC megjelenés: 2004. június 30.
Soldiers: Heroes of World War II tn
Ukrán fejlesztésű, második világháborús valós idejű stratégiai/ taktikai játék, amelyben a klasszikus RTS játékmechanizmus mellett közvetlen módon is irányíthatjuk egységeinket.
Kiadó: Codemasters
Fejlesztő: Best Way
tovább