Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Sony Computer Entertainment


Sony Computer Entertainment

A Sony Computer Entertainment kiadó adatlapja a PC Guru Online oldalán.

Alienation

PS4 megjelenés: 2016. április 26.
Alienation tn
Az Alienation egy látványos, sci-fi akciójáték, amelyben egymagunk, vagy négyen, egymással kooperálva szállhatunk szembe az idegenek inváziós erőkkel, amelyek megpróbálják kolonizálni szeretett anyabolygónkat. A Housemarque alkotása élvezetes tűzpárbajokat, jól működő multiplayert kínál, amibe bármikor fejest lehet ugorni. Ugyanakkor az...
tovább

Battlezone

PC megjelenés: 2016
PS4: 2016
További platform megjelenések
Battlezone tn
Az Atari arcade játéka, a Battlezone elevenedik meg ismét a képernyőinken, az Activision 1998-as újragondolásának nyomán, ezúttal azonban teljesen új formát kap. Az epikus tankcsatákat és a különleges látványt ráadásul a virtuális valóságban is élvezhetjük, hiszen a Battlezone is egyike a VR-támogatással bíró játékoknak.
tovább

CounterSpy

PS3 megjelenés: 2014. augusztus 20.
PS Vita: 2014. augusztus 20.
Android: 2014. szeptember 05.
IOS: 2014. szeptember 05.
PS4: 2014. augusztus 20.
További platform megjelenések
CounterSpy tn
A CounterSpy egy 2,5D-és akciójáték, amelyben a C.O.U.N.T.E.R. nevű ügynökség profi kémjeként lopakodunk és harcolnunk is kell majd, hogy sikeresen bejussunk az ellenség bázisára. Hangulatában leginkább a klasszikus James Bond epizódokra emlékeztet.
tovább

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot tn
Az 1996-ban Playstationra megjelent Crash Bandicoot című platformjáték a Naughty Dog egyik leghíresebb játéksorozatának első része. A címszereplő, Crash Bandicoot a gonosz Dr. Neo Cortex kastélyában raboskodik. Feladatunk egyrészt kiszabadulni, másrészt megállítani a jó doktort, hogy a szigeten élő, intelligenciával felruházott állatokkal az...
tovább

Days Gone

PC megjelenés: 2021. május 18.
PS4: 2019. április 26.
További platform megjelenések
Days Gone tn
A Days Gone a zombi-zsáner követője, amiben az élőholtak elszaporodása után a kevés túlélő tovább küzd az életéért a vadonban egy szabadon bejárható világban. Mi Deacon St. Johnt alakítjuk, aki fejvadászként próbál boldogulni két évvel az apokalipszis után.
tovább

Days Gone (PC)

PC megjelenés: 2021. május 18.
PS4: 2019. április 26.
További platform megjelenések
Days Gone (PC) tn
A 2019-ben PS4-re megjelent Days Gone 2021-ben érkezett meg PC-re. A The Walking Dead és a Son of Anarchy szerelemgyermekeként is felfogható program két évvel egy járvány kitörése után játszódik, amely során az emberiség nagyrésze agresszív, emberevő mutánsokká alakult. A kevés túlélő a vadont járva vagy táborokba rendeződve próbálja meg...
tovább

Death Stranding (PS4)

PS4 megjelenés: 2019. november 08.
Death Stranding (PS4) tn
A Death Stranding Kodzsima Hideo és Norman Reedus közös játéka, egy TPS, amiben ugyanúgy szerephez jutnak a vezethető járművek, és a múltban elhunytak különös, kegyetlen árnyai, mint a halál, a környezet rombolása és a környezetszennyezés.
tovább

God of War

PS4 megjelenés: 2018. április 20.
God of War tn
A God of War hátrahagyta a görög mitológiát és skandináv vizekre evezett, hogy a kissé megöregedett és immár apa Kratos ott is leverjen pár istenséget és mitikus lényt. Mert bár a környezet új, azért hősünk nem vetkőzik ki teljesen magából, sőt mondhatni újra magára talál a sorozat eme részében.
tovább

God of War Ragnarök

PS4 megjelenés: 2022. november 09.
PS5: 2022. november 09.
További platform megjelenések
God of War Ragnarök tn
A God of War: Ragnarök ott veszi fel a fonalat, ahol a 2018-as God of War a stáblista utáni jelenetben elejtette. Közeleg a Ragnarök, azaz a világvége, ami ellen Kratosnak és a folytatásban már idősebb fiának, Atreusnak kell valamit tennie.
tovább

Gravity Rush 2

PS4 megjelenés: 2017. január 17.
Gravity Rush 2 tn
A Gravity Rush 2 fejlesztése nem sokkal az első rész boltokba kerülése után kezdődött el, és ugyanazt az izgalmas, gravitáción alapuló játékmenetet kínálja, mint amiért az eredeti játékot szerettük. Kat és az előző epizódban szerepet kapott főbb karakterek mind visszatérnek, hogy teljesítsék a küldetésüket. A Gravity Rush 2 igen hosszú játékidőt...
tovább
RPG

Horizon Forbidden West

PS4 megjelenés: 2022. február 18.
PS5: 2022. február 18.
További platform megjelenések
Horizon Forbidden West tn
A Horizon Forbidden West a Horizon: Zero Dawn folytatása. A rettenthetetlen vadász, Aloy folytatja kalandját az emberi törzsek és robotok uralta, új világban. Ezúttal egy titokzatos járványt akar megállítani, ami úgy tűnik, minden életre veszélyes a Földön.
tovább
RPG

Horizon Forbidden West: Burning Shores

PS5 megjelenés: 2023. április 19.
Horizon Forbidden West: Burning Shores tn
Aloy-nak el kell látogatnia Los Angeles maradványaihoz, hogy megállítsa a Far Zenith legutolsó túlélőjét, mielőtt az menekülési kísérletével több ezer életet oltana ki. A Burning Shores DLC a Forbidden West következő fejezete, amiben Aloy új szövetségesekre és tudásra lel, ami hasznára válhat majd a Nemezis elleni harcban.
tovább
RPG

Horizon: Zero Dawn

PC megjelenés: 2020. augusztus 07.
PS4: 2017. március 01.
További platform megjelenések
Horizon: Zero Dawn tn
A Horizon: Zero Dawn egy különleges világba invitálja a játékost. A földi modern civilizáció már ezer éve az enyészeté, csak a romba dőlt városok emlékeztetnek rá. És még valami: az erdőket és mezőket járó, állatokra emlékeztető robotok, amik ellen örök harcot vív az iparosodás előtti szintre visszazuhant emberiség maradéka.
tovább

Marvel’s Spider-Man

PS4 megjelenés: 2018. szeptember 07.
PS5: 2020. november 19.
További platform megjelenések
Marvel’s Spider-Man tn
A Spider-Man, az Insomniac Games programja, egy nyílt világú akciójáték, ami nem csak Peter Parkerre fókuszál, illetve nem fog kapcsolódni a Marvel filmuniverzum részeként érkező Spider-Man: Homecominghoz.
tovább

MatterFall

PS4 megjelenés: 2017. augusztus 16.
MatterFall tn
A Housemarque által készített sci-fi shooterben az emberiséget egy idegen anyag, a Smart Matter megjelenése fenyegeti, feladatunk pedig természetesen ennek a megfékezése lesz bármilyen rendelkezésre álló fegyverrel. A Matterfall egy oldalnézetes, 2,5D-s, platform és bullett hell elemekkel vegyített akciójáték, amiben leginkább gyors reflexekre...
tovább

MLB 15: The Show

PS3 megjelenés: 2015. március 31.
PS Vita: 2015. március 31.
PS4: 2015. március 02.
További platform megjelenések
MLB 15: The Show tn
Az MLB 15: The Show egy baseball-játék, amely az elődökhöz képest átesett egy alapos grafikai ráncfelvarráson, illetve a fejlesztők dinamikus és valós idejű napszakváltozást, valamint a kisebb ligák stadionjait is beépítették a játékba.
tovább

Predator: Hunting Grounds

PC megjelenés: 2020. április 24.
PS4: 2020. április 24.
További platform megjelenések
Predator: Hunting Grounds tn
A Predator: Hunting Grounds egy asszimetrikus online lövölde, aminek az alapjait az első, Arnold Schwarzeneggerrel készült Ragadozó című film adja, vagyis egy kis katonai alakulatnak kell szembeszállnia a csillagközi vadásszal. Mindkét fél bőrébe a játékosok bújhatnak - a katonák létszámukkal és fegyverarzenáljukkal győzhetik le a ragadozót, míg...
tovább

Ratchet & Clank

PS4 megjelenés: 2016. április 15.
Ratchet & Clank tn
A klasszikus sorozat újraálmodása, amely egyidejűleg készül az első Ratchet & Clank animációs filmmel, ahhoz szorosan kapcsolódik. Az irányítást a modern elvárásokhoz igazítottak, a régi pályákat az alapjaitól alkották újra és számos új helyszín és ellenfél került bele.
tovább

RIGS: Mechanized Combat League

PS4 megjelenés: ismeretlen
RIGS: Mechanized Combat League tn
A RIGS: Mechanized Combat League egy sci-fis jövőben játszódó játék, amiben robotokba bújva kell egymást elpusztítanunk egy hatalmas arénában. A játék VR-támogatással is bír.
tovább

Robinson: The Journey

PS4 megjelenés: 2016. november 09.
Robinson: The Journey tn
A Robinson: The Journey története szerint űrhajónkkal egy idegen planétára zuhanunk, melyet szerencsétlenségünkre hatalmas őslények laknak. A CryEngine virtuális valóság technikához módosított változata gyönyörűen varázsolja a képernyőnkre a dinoszauruszokat, ráadásul mindez VR-támogatással is bír.
Fejlesztő: Crytek
tovább
1 2