A postot barátom NY124 buzdítására készítettem el. Látogassátok meg blogját is, a post ott is megtalálható, amiért külön köszönet. És más érdekes dolgok is vannak még ám azon a blogon NA de akkor csapjunk a lecsóba

Ismered a BF: Heorest? Mostanság eléggé sokan játszanak ezzel az ingyenesen letölthető... játékkal. Nem utálom, és nem is ellenzem ennek a játéknak a játszását, de vannak hibái. Persze ingyen örüljünk, hogy ez van. De csak ez van? Nem biza. Kis utánajárással találunk mást is. Nem fogok véleményt írni a BF:H-ról, mert már sokan írtak róla. Egyedül talán annyit írok le, miért kerestem, és miért kereshetnek az emberek más játékot.

Első szempont a nem korlátlan internettel rendelkezők miatt van. Hiszen én leszedtem azt a 4 gigányi adatot, de ez sokaknak itt bukta a dolog.
Második szempont, a picit hiányos kidolgozás. Hiányzik például a szerverkereső.
De amit én még megjegyeznék, hogy van benne közepes mennyiségű öltözék. Már annak, aki fizet. Néha oldódik fel pár, de én 13. szinten ráuntam.

Viszont elkezdtem keresgélni. És így találtam meg az S4 Leaguet.


Style eSper Shooting Sports azaz S4 league.

A játék egy kellemes kevesebb mint 400 megás telepítővel rendelkezik, ami egész gyorsan lekapható a netről. A játékban karakterünk egészen testre szabható, vehetünk új kinézeti elemeket, ruhákat, fegyvereket, kiegészítőket, képességeket stb...
Választhatunk női és férfi karakterek közül is. Ez nekem már jó pont! A játékosok a Heoresel ellentétben nem úgy mozognak, mint akik 60 kilót cipelnek. Van lehetőség futásra, és falról elrugaszkodó dupla ugrásra is. Vannak "tauntok" is. Szóval minden, mi szem szájnak ingere. (A képek nagyításához katt a képre)



Style

A játék valóban nagyon stílusosra és hangulatosra sikerült. Bár meg kell jegyezni, aki nem szereti ezt a Japán Animes beütést, annak lehet kevésbé jó pont ez.
Vásárolható cuccokból igen sok van a játékban. Mind valós, mint a játékban beszerezhető pontokból vehetők közül. A legtöbbnek van valami extrája, sőt, a legtöbbnek legalább 3, ami közül mi választhatjuk ki a nekünk tetszőt.
A megvehető ruházatok és kiegészítők kezdődnek a kis virágnál a hajban, és befejeződnek a komplett összeállításoknál. Tényleg széles a választék. A Heoreshez képest legalább is már kezdéskor több a felvehető cucc.



eSper

A játékban lehetnek különleges képességeink, ezek is egy kellemes listával kecsegtetnek. Lehet 30HP-val többünk, lehet gyorsabb fejlődésünk, de akár pajzs is vonható magunk köré erőnk felhasználásával, de akár még Sentry (lő-torony) is építhető.



Shooting

A játék elkényeztet minket fegyver fronton is. Hiszen lehet gépfegyvertől megkezdve sörétesünk, és kis pisztolyunk is. 3 fegyvert vihetünk magunkkal, de nem ám csak lő fegyvereket. Kardokból is van választék, de még baseball ütőnk is lehet, de akár egy szervo karpáncél és kard kombó is elérhető. De vannak élet töltő fegyverek és bénítók is.



Sports

A játékok igen adrenalin dúsan telnek, szinte sosem unatkozol, a pályák legtöbbje kis téren játszódik, és akár 12 Vs12 is lehet. Úgyhogy sosincs egy nyugodt perced! A játék lehet TDM-től kezdve akár a zászlós CTF.

A játék kifejezetten kidolgozott. A szerverek sokszor országonként is teltek, mindig van party, amibe beszállhatsz, és új játékosok is mindig vannak, nem csak PROk. A fejlődéssel oldhatunk fel új ruházatokat, és mehetünk a nagyobb szerverekre, és oldhatunk fel új karakter generálási lehetőséget is!


Emberek... most nézem, ott egy "Magyar csapat" nevű szeró

Így hát csak ajánlani tudom a játékot. Grafikailag szerintem nagyon szép. Azt az alig 400MB-t nagyon megéri, frissítik, és új játékmódok kerülnek be folyamatosan, jó időtöltés, ahogy a csajok és srácok csapkodják és lövik egymást. Érezni, hogy a készítők odatették magukat!

Nos, a végére már csak az olda címe hiányzik. Töltsétek le, és játszatok! Egészségetekre.