ASUS G750JW laptop – megjelenés


Az ASUS ROG modellek már messziről beazonosíthatóak, mivel a tervezés során a lopakodó vadászgépekre jellemző formai elképzelések érvényesültek. Az előző generációhoz képest szinte semmilyen külső változás sem érzékelhető, ezért a vizuális benyomás továbbra is fenyegetően hat. Az ASUS G750JW laptop a legerőteljesebb fizikai hatásoknak is képes ellenállni. A matt gumírozott felszín legnagyobb hátránya, hogy meglátszódnak rajta az ujjlenyomatok. A hosszú tesztelések során bebizonyosodott, hogy az ASUS G750JW laptop semmilyen gyenge ponttal nem rendelkezik. Az elődökhöz képest az ASUS G750JW laptop csupán 2 centivel vékonyabb és a 4,5 kilogrammos súly továbbra sem számít optimálisnak.

ASUS G750JW laptop – csatlakozók


A nagy méretnek köszönhetően az ASUS G750JW laptop szinte minden olyan csatlakozó egységgel rendelkezik, amire egy felhasználónak szüksége lehet. A gazdag felszereltség részét képezi a 4 darab USB, LAN, kártyaolvasó, digitális és analóg képernyőkimenet. A kivételes felszereltséget jól tükrözi az a tény, hogy az ASUS G750JW laptop minden USB portja támogatja a 3.0 szabványt. A HDMI kimeneten keresztül akár a televízión keresztül is élvezhetjük az újonnan letöltött filmeket. A vezeték nélküli kapcsolatok terén nem hiányzik a Bluetooth és a Wifi sem.

ASUS G750JW laptop – irányítás


A kisebb mértékben módosított billentyűzet továbbra is kiválónak mondható, mivel a gombok kellemes tapintásúak és kellő ellenállást tanúsítanak. A gyártó tudja, hogy az ASUS G750JW laptop potenciális felhasználói közül sokan éjjel is aktívak, ezért nem hiányozhat a háttérvilágítás sem. A kurzor optimális irányításáról egy felettébb nagy touchpad gondoskodik. A touchpad jól kitűnik az őt körülvevő gumírozott résztől. A felszín épp annyi csúszást engedélyez az ujjaknak, amennyi szükséges az ASUS G750JW laptop zavartalan irányításához.

ASUS G750JW laptop – multimediális élvezet


Az ASUS G750JW laptop a multimédiás célú felhasználók számára is tartogat meglepetést. Csakúgy, mint az ASUS G75 laptop esetében itt is megtaláljuk a kiváló minőségű hangszórókat és a beépített mélynyomót. A MaxxAudio szoftver segítségével könnyen beállíthatjuk az ideális hangszintet, így a Full HD felbontású kijelzővel közösen lenyűgöző multimédiás élményben lehet részünk. Az ASUS G750JW laptop által nyújtott kristálytiszta hangot és képet a játékosok is értékelni fogják.



ASUS G750JW laptop – teljesítmény


A Digiprime laptop bolt és webáruház kínálatában szereplő ASUS G750JW laptop modellek irányításáról a negyedik generációs Intel Core i7-4700HQ processzorok gondoskodnak. A négymagos Haswell processzor 2,40 GHz órajelen dolgozik, amelyet a Turbo Boost technológia tovább tud növelni. Az ASUS G750JW laptop videokártyája ismételten átvette az uralmat a versenytársaktól, mivel a GeForce GTX 700 -as sorozattal szinte senki sem tud lépést tartani. Az 1TB nagyságú merevlemezen számos játék, videó és hanganyag is elfér. Csak elvétve fogunk olyan programmal találkozni, ahol a 8GB memória kevésnek mutatkozik, de ha ezt mindenáron szeretnénk elkerülni, akkor inkább a 16GB -os verziót válasszuk.

ASUS G750JW laptop – vélemény


Az ASUS ismét egy sikeres gamer laptopot hozott életre, aminek elsősorban a játékosok és grafikusok fognak örülni. A brutális teljesítmény mellett az ASUS G750JW laptop szilárd szerkezettel és gazdag felszereltséggel rendelkezik. Ha szeretnéd a legmagasabb szinten élvezni a legújabb játékok által nyújtott élményeket, akkor az ASUS G750JW laptopot neked találták ki!