Sohasem foglalkoztam különösebben sem a blog, sem a naplóvezetés gondolatával. Napló írásának sosem láttam értelmét. Nem akarok megsérteni egy naplót vezető személyt sem, de szerintem ez olyan, minta magammal beszélgetnék. :) Inkább másokkal osztanám meg örömöm-bánatom ha tehetem.  A blog írása sem ragadott meg kezdetekben, lévén nem tudtam mit is írhatnék bele. Gyakran látogatom más emberek blogját, és olvasom, hogy az életük milyen izgalmas, netán vicces, de mindenképp említésre méltó mozzanatairól írnak. Hát én úgy érzem, hogy szürke hétköznapjaim nem igazán érdekelnének senkit. Amikor Darths a blogok beindulását követően megkeresett, hogy nem akarok-e blogolni, illedelmesen elhárítottam a lehetőséget.

Aztán egy nap leforgása után jött az ötlet: miért is ne? Miért ne írhatnék mégis? Ha nem is a mindennapokról, és nem is olyan gyakran mint néhányan (igaz Tenebra? :L). Itt van a Guru, itt vannak a játékok, zenék, az engem idegesítő dolgok :) amikről megoszthatom a véleményemet.

Pontosan nem tudom (és nem is akarom) behatárolni, hogy miről fogok itt írni. Nem tudhatom mik fognak történni. De biztos lesz szó olyan (leggyakrabban a játékvilággal kapcsolatos) dolgokról, amiről kevés szót ejtenek akár a magazinban, akár a PGO-n, mert nincsenek a témák szem előtt, és engem érdekelnek. És ki tudja, talán más is érdeklődni kezd a téma iránt. PC Guru, kiadók, fejlesztők, örök szenvedélyem a Devil May Cry, szívszerelmem a vadászrepülőgép szimulátorok, Level Up, Angry Video Game Nerd, rendezvények, zenék, filmek. Illetve ha minden jól megy akkor pár hónap múlva az életem nagy újrakezdéséről is lesz szó.