Egyszerűen ilyen vagyok! Ha meglátok egy jó áron lévő játékot, ami emellett még nagyon jó is (vagy legalábbis azt hiszem) azonnal meggyőzöm magam, hogy ez kell nekem. Ebben szerepet játszik az is, hogy az elmúlt hónapokban (van az már 1 év is) rászoktattam magam az eredeti szoftverek vásárlására. Miután rájöttem, hogy amúgy sincs időm annyit játszani, mint régen (azaz napi 6-8 órát), gondoltam amivel játszok az legyen nagyon jó, és legyen meg eredetiben. És mi történt pár hete?

Megláttam kedvenc külföldi webshopomban az IL2: Sturmovik - 1946 című, máig legjobb, az alapjátékot és minden kiegészítőjét tartalmazó 2. vh-s vadászrepülőgép szimulátort. A postaköltséggel együtt nem került többe, mint négyezer párszáz forint. Uszu neki, nem is kellett több nekem, bankkártyát elő, és már meg is rendeltem. 1 héten belül meg is érkezett a csomag, szépen, sértetlenül. Benne szépen a bónusz DVD, rajta néhány videóval. Játék felrak, joystick előkészít, gondoltam jól belevetem magam egy kis légiharcba. Nos pár perc múlva úgy éreztem, most nincs kedvem játszani, van más játékom-teendőm is. Nem baj, majd máskor ráizgulok a témára XD. Hát ez az idő máig nem érkezett el. Semmi kedvem vele játszani. Amúgy is a mai repcsiket szeretem, szóval nem is értem miért vettem meg. Ráadásul most majd hallgathatom D0nci cikizését, aki előre megmondta, hogy feleslegesen vettem meg, mert 1 hét után úgyis a kukában fog landolni. :)

Azt azért nem engedem, hogy kárba vesszem ez a remek játék, így úgy döntöttem eladom, legalább valamennyi megtérül a pénzemből. Igenám, csakhogy a magyarországi forgalmazó épp most hozta be újra kis hazánkba a játékot, így már magyar boltokban is lehet kapni, ráadásul már 1500 Ft-tal olcsóbban, mint amennyiért én vettem. Puff neki, kénytelen vagyok occsópénzér' eladni, nehogy a nyakamon maradjon (2000-ért kelt el a drága).  A legszebb az egész történetben, hogy pár hónapja hasonlóképpen jártam az X3: Reunionnel is. Kb. 1 órát játszottam vele, azóta semmi. A "szép az egészben, hogy ezt a STEAM-en vettem, így nem tudom eladni. XD

Well done Dragon, well done...