Annál is inkább itt az ideje a frissítésnek, mivel már hónapok óta adós vagyok az általam kiírt játékvideók-verseny végeredményével. Bár akit érdekelt, az már eddig is megnézhette az eredmény állását, de akkor tegyük már hivatalossá a dolgot. Őszintén megmondom kicsit csalódott vagyok, hogy ilyen kevesen szavaztak (összesen 15-en kettő hónap alatt), és még kevesebben kommenteltek a videókkal kapcsolatban, pedig elég sok mű volt a "versenyzők" között. Mindenesetre következzék a győztes, aki nem más, mint Vash nevű indulónk, Eye of The Fate című, remek hangulatú videójával. Nem volt nehéz a döntés, mivel holtverseny nélkül állt az első helyen. Gratulálok neki! Aki kiváncsi egyéb műveire, nyugodtan látogasson el honlapjára: http://www.sirru5h.gportal.hu


Eye of The Fate


No, hogy ezen is túl vagyunk, következzék egy kis vegyes felvágott, csak röviden.

Kevesen tudják rólam, hogy kisgyerek korom óta imádom a harcművészeteket. Bár ez csak félig igaz, mert azok közül is csak egy ragadott meg, méghozzá a kung-fu (nem véletlen a Jackie Chan kép az oldalsávban). Évek óta csak távolról csodáltam, épp itt volt az idő, hogy valami változzon. Anélkül, hogy többet mondanék, íme egy hangulatos video, melyben Bernd Wagner nagymester látható. 40 éves korában tragikus hirtelenséggel hunyt el 2006-ban.


Wing Tsun tréning

Most pedig következzék egy kis zene. A Max Payne 2 végefőcím dala gondolom sokak számára ismerős. Tavaly nyáron kerestem rá az együttesre, amelyik játszotta azt a számot. Ők a Poets of the Fall, akiknek azóta is iszom minden szavukat, illetve a zenéjüket. :) Imádom őket. Nem volt könnyű klippet választani tőlük, mert annyi jó van. Itt van például a Lift vagy a Carnival of Rust, két eltérű stílusú számuk. Nézzétek meg közülük a Lift....francokat, itt van mindkettő. Enjoy!


Lift


Carnival of Rust

És éppen ebben a pillanatban olvastam a nagy hírt, hogy a smallville.hu portál szerint a CW csatorna megerősítette, hogy jön a Smallville kilencedik szezonja. Azt a mindenit! Aki esetleg nem tudná, imádom ezt a sorozat, számomra ott van a legjobbak között. Aki régen csak az első egy-két évadot kísérte figyelemmel, ne ítéljen elsőre. Kezdetben egy butácska tinisorozat volt az ifjú Superman főszereplésével. Azonban a folyamatos fejlődésnek hála egy nagyon jó, komoly sorozat vált belőle. Már persze annak, aki szereti a Superman témát. Jelenleg a nyolcadik évad közepénél jár a show, ami azért jelez valamit. Nem sok sorozat képes ilyen hosszú karriert befutni manapság. Viszont van bennem egy alapos félsz. Reméltem, hogy most a nyolcadik évadnál lezárják a történetet, nem szeretném, ha elkezdene romlani a színvonal. Jó lenne a csúcson abba hagyni. Bár néhányak szerint akkor már a 7. évadnál meg kellett volna ezt tenni, mivel a nyolcadikra rányomta a bélyegét, hogy 1-2 fontosabb szereplő távozott, illetve az epizódok is csökkentett költségvetéssel készültek. Véleményem szerint ennek ellenére inkább még jobb, még izgalmasabb lett. Bízom benne, hogy jövőre sem szúrják el. Na jöjjön egy videó.


A Tribute to Smallville