Bevallom először kicsit féltem, hogy érdektelenségbe fullad az egész, és nem küldtök elég videót, amit majd kirakhatok az oldalra. Szerencsére alaptalan volt a félelmem, mivel végül több, mint 20 trailer érkezett, melyek között véleményem szerint számos kiváló darab van. Nem egy olyan alkotás is ide került, amit a kommentelő saját maga készített, innen is gratulálok nekik. Voltak olyan személyek is, akik 2-3 videót is küldtek, ezek közül kiválasztottam egyet, ami szerintem a legjobb, és azt raktam ki az oldalra. Jó lenne persze mindet kirakni, de félek, hogy akkor olyan hosszúra nyúlna a bejegyzés, hogy a videók nézése közben megunnátok az egészet. Így sem  lesz rövid, de tartsatok ki, az oldal alján szavazni is lehet. :) Ime a versenyzők:


Rome: Total War - 300

Ezt a videót Tenebra küldte be, bizonyítva a Rome: Total War című zseniális stratégiajáték és a remek, 300 című film iránti rajongását. A videóban a játékból kivágott jelenetekre hegesztették rá a film trailerének szövegét. Madness?! THIS...IS...SPARTAAA!


God of War - Requiem for a Dream

Raikoh videója hatalmas előnnyel indulna nálam, hiszen egyik kedvenc zeném, a Requiem for a Dream megy alatta. Szerintem ez még egy keresztrejtvényfejtést is epikussá tenne, nem hogy egy God of Warból felvett videót.


Team Fortress 2 - Goldrush: Last Stand

Őszintén szólva először nem gondoltam volna, hogy a Trooper által küldött TF2 videó felkelti majd az érdeklődésem, hiszen ebből a játékból szerintem elég nehéz jól összerakott, izgalmas vidit csinálni. Ennek ellenére a Last Stand nagyszerűen sikerült, drámaian mutatja be két profi csapat harcát a Goldrush nevű pályán.


100 Commodore 64 games in 10 minutes

Töfi különdíja nálam már garantált, hiszen egy olyan videót küldött be, amire bizony nem számítottam. Nem a jelen, nem a jövő, de nem is a közelmúlt játékaiból  készült anyagot ajánlott, hanem a sokak számára talán a kőkorszakot jelentő Commodore 64 nevű csodára megjelent programokból készült válogatást. A zene már alapból megérdemel egy nagy pirospontot.


Final Fantasy VIII: I Will Be Right Here Waiting For You

Ha ki kellene választanom azt a videót, amelyik szerintem a legszebb, akkor gondolkodás nékül Raccan Final Fantasy VIII vidijét mondanám. A szám, ami alatta megy, azt hiszem senki számára nem ismeretlen. Ami igazán fantasztikussá teszi az egészet, hogy a zene és a játék tökéletesen passzol egymáshoz, mintha ezt a számot a FFVIII alá írták volna.


Half Life 2: So Cold

Ha az emlékezetem nem csal, ezt a videót annak idején még Flatline ajánlására rakták fel a GAMER magazin lemezmellékletére, örömmel látom, hogy nem csak nekem tetszett meg nagyon, hanem v8506-nak is, aki most felhívta rá a figyelmet.


Mirra Deforma

Arokh egy olyan saját készítésű anyaggal lepett meg minket, aminek megtekintésekor a első pillanatokban nem is vettem észre, hogy a Final Fantasy VIII van benn. A képi hatások teljesen magukra vonják az ember tekintetét, és az egész tényleg annyira más, mint a többi videó, hogy muszáj megnézni.


Eye of The Fate

Vash-corporation alaposan föladta a leckét nekem, hiszen azon túl, hogy belinkelt két tetszetős videót, megadta két Youtube csatornájának címét is, ami tele volt remek, saját készítésű anyagokkal. Én az Eye of The Fate című művét választottam, de akit érdekelnek a többi videók, látogasson el ide vagy ide.


Resident Evil 4 - Die Another Day

A pocok19 által küldött anyag egy Resident Evil 4 vidi, mely alatt Madonna Die Another Day című száma megy. Az ember azt gondolná, hogy a ez játék és ez a zene tűz és víz, ennek ellenére a videó nem is lett rossz. Mondjuk olyan alapanyagból, mint a Resi 4, könnyű építkezni. :)


GTA 4 - Stunt Montage IV - A New Dawn

Ez a videó egy hatalmas OH MY GOD-ot érdemel! Kezdjük ott, hogy a zene valami istenkirály alatta. Amitől viszont az ember eldobja az agyát, hogy a GTA 4-ben milyen kaszkadőrmutatványokat tudnak csinálni egyes játékosok. Zseniális! Köszönjük meg Oblivion avatarjának, aki beküldte.


Counter Strike 1.6 - The Movie

Counter4 nem is egy szimpla zenés videót, hanem egy kisfilmet küldött be, melyet a Counter Strike 1.6 segítségével készítettek. A zeneválasztás szerintem nagyon jóra sikerült, és összességében az egész film jól megállja a helyét.


GTA 4 - PC gameplay

Saját készítésű anyaggal nevezett Bander is, aki egy GTA 4-es videót küldött. A PC-sek amint látható nagy hasznát veszik a beépített videófelvevő és szerkesztő programnak. A zene pedig örök klasszikus. :)


Dreamfall Moments

Nem egy kommentelő, hanem Zoe01 javaslatára ezzel a Dreamfall videóval zárom a sort. Készítője a játék saját zenéit használta aláfestésként, ezáltal megteremtve azt a hangulatot, ami kifejezi e játék nagyszerűségét.