Grafika:
1. helyezett:

Egyértelműen a Far Cry 2.Egyszerűen fenomenális.A lenyugvó nap....még szavakat se lehet hozzá fűzni.Minden fűszál ki van dolgozva.A textúrák élesek.Még egy nem is olyan erős gépen is szemkápráztató.Gondoljunk bele egy csúcsgépen vagy X-Boxon hogy nézhet ki.Nem is terelem tovább a szót.
Összérték:86% Grafika:99%

2. helyezett:
A GTA 4.Ez a játék alapjába véve is nagyot ütött,hisz a fejlesztőknek mindenre oda kell figyelni egy élő,lélegző városban.Mert ugye ebben a játékban a kocsik törése is nagyon élethű,vagyis fizika.És mindezt a fejlesztők min így ki bírták dolgozni...le a nemlétező kalapom előttük.Ugyan az árnyék effektekkel sokaknak meggyűlt a baja,mert nagyon szemcsés...-De ez mit számít,mégis csak ez a második legjobb játék grafikailag.
Összérték:98% Grafika:95%

3. helyezett:
Assassin's Creed.bevallom őszintén én ezzel a játékkal nem játszottam,sebaj majd a még pompásabb II. részével ha minden igaz.Altair leveszi a játékosokat a lábáról.Hát még a grafika lehengerlően látványos.Már maga a játék is fantasztikus,mivel ilyen játékot nem nagyon gyártanak.De hát ez van.Hihetetlen hogy a gyilkolás mellé és a hajmeresztő akrobatika mellé még ilyen grafika is társul.
Összérték:90% Grafika: 93%


Hölgyeim és uraim! Most pedig következzék a játékélmény!!
1. helyzett:
Természetesen a GTA IV.Hát hogy is lehetne más az első.Mikor kirepülsz a szélvédőn,vagy elmész berúgni valamelyik haverral,akkor hökkensz rá hogy,Uram Atyám,hisz ez az év játéka,tehát ezért ilyen jól teljesít ez a játék mikor játszunk vele.a végeláthatatlan küldetések sokasága,vagy a bonyodalmak,vagy amikor kivégzünk néhány nemkívánatos piszkos alakot.......és még sorolhatnám.
Összérték:98% Játékélmény:100%

2. helyezett:
Burnout Paradise.Gondolom mindenki emlékszik mikor megjelent a Burnout széria legújabb darabja először a konzolosoknak?Ha igen akkor minden bizonnyal arra is emlékszik mikor PC-re.Akkor mindenki azt mondogatta:"Azta ez a legjobb autós játék amit valaha láttam"...Azok a végzetes másodpercek.Nekem a Road Rage futamok a legbrutálisabbak.De ettől miért ilyen jó?Azért mert mindezt egy forgalommal teli szabadon bejárható varosban tehetjük.Amikor pedig 220-al rohanunk neki a szembejövő autónak akkor a mi roncsverdánk teljesen összeékelődik a másikkal.
Összérték:95% Játékélmény:98%

3. helyezett:
Call Of Duty 5: World At War.Leszakadó végtagok,fröccsenő vér....stb.,mint a moziban.Nem is fűznék hozzá semmit.Mindenki döntse el maga a további remek katonai játék szórakoztató,beleélhető kiváló játékélményét.Na jó azért lehet hogy sok a vér?-Ezért is tettem a harmadik helyre.

Ezzel befejeződött az eredményhirdetés a győztesek még maradjanak egy fotó erejéig!