Utoljára, ha jól emlékszem a Resident Evil 5-tel hagytuk abba. Most következzék egy teljesen más műfajú. A Battlefield Bad Company! Lássuk milyen élmények kötődnek a játékhoz:
A beszerzés előtt arra gondoltam, hogy kell egy olyan jó FPS is, mint a Bf. első része, a Bad Company. Ezért eldöntöttem ezt rendelem meg következőnek, mert hogy ilyen is kell ám.Meg is rendeltem, vártam a futárt. A játék érkezése után pár perccel már toltam is! Meg volt az a látvány, meg minden amire számítottam...Így végül nem maradtak el a sokak által dícsért pozitívumok sem. A katonás játékoknak gazdag a palettája(szerencsére). De kevés olyan játék van, ami ilyen jól mutatja meg és vezeti végig az embert egy ilyen modern háborún. A grafika hozta magát azért rendesen. A játékelemek tetszettek,látványelemek is. De a legnagyobb újítás a fizikán fedezhető fel. Nem láthattunk még például olyan játékot, melyben a ház összedől. Ez itt megtalálható. Ám nemcsak a házakra vonatkozik ez, hanem mindenre, ugyanis ha a leírtaknak hiszünk a környezet 90%-ka pusztítható. Ez pedig elhihető, bátran mondom én. Ha a homokszák mögötti lévő ellent akarod legyakni, egy határozott gránáttal:megtehető. A fegyverekre hangolódva. Sok van belőlük, jelentem. És még az ellenségét is felvehetjük. Járművekből is bővélkedik a "gém". Találhatóak benne természetesen tankok is. Erről így röviden, tömören ennyit mondanék, szerintem jó vétel volt. Ja...és öröm vele játszani..!: )



A következő legyen egy autós, ami nem más, mint a Race Driver Grid, egy autós "legenda"!
Kihagyhatatlan darab. A mostanában kijött NFS-ekhez nem lehet hasonlítani. Bár tudni illik más műfaj..de nembaj: ). Először is kezdjük a grafikával. Mást nem lehet rá mondani: gyönyörű...és gyönyörű...!! Minden részletesen ki van dolgozva, úgy hogy az már túl szép. De nembaj. Az autók is ki lettek úgy dolgozva, hogy olyan, mintha én ülnék a volán mögött. A táj is vagy pályák ahol megyünk. na de vegyük komolyra a szót. A grafika az jó úgy ahogy van. - Erről ne is beszéljünk többet! Autók tömkelege vár ránk, hogy kipróbálhassuk őket. Az autók három részre lettek osztva: Európa, Amerika (ha jól tudom) és Japán,ahol a drift stílus kedvelői tehetik próbára tudásukat. Természetesen a Japán részben, nem csak drift verdák mutogatják magukat. El lehet itt képzelni sima, pályaautókat is. Vannak forma-autók is. Ebből két kategória van: A forma 3 és az alatta lévő gyengébb kocsi. De most már hagyjuk a kocsikat. Legyenek témában a pályák. A sok autóhoz, sok pálya is kell. Ezt nem felejtették el a fejlesztők. Sok pályát készítettek, köztük a Le Mansot, a Nürburinged (ha jól írtam), és a Spa-t, ami valahol belgiumba található. Imént felsoroltak csak egy töredék része annak, amit a játék kínál. Ezáltal a pályákra sem lehet panaszunk. A versenymódok: túraautó,"leman" forma,és a felejthetetlen roncsderbi. Ezek pár versenymódok juttottak eszembe.Erről lehet következtetni:ebből is sok van. Magyarul itt minden sok van.: ) És még az autók törését nem is mondtam. Ezt a fejlesztőt igen jól kinézőre csinálták meg. Az autó törik, úgy ahogy a valóságban. Totálkár vagy elszúrt kanyar esetén jönnek szóba a flashback-ek. Ez arra való hogyha valaki elszúr egy kanyart, azt vissza tudja tekerni és újra versenybe állhat.Na erről ennyit.!



Nézzük az Assasin's Creed-et.Nagyon tetszik, ám megvan az előnye és a hátrány is!
Megint csak a "kevés van belőle" mondatot tudnám rá mondani. Jobbanmondva a műfajban megjelenő játékokból van kevés. Ám ami eme játékban van, arra azt kell, hogy mondjam: nem kevés. Legelőször is említsük meg a grafikát. Egyszerűen gyönyörű, de az alá való vas meg nem gyenge. Minden részletesen van kidolgozva, a legutolsó épület darabkáig. Ebből adódóan a táj is gyönyörű. A három város messziről nézve "kecses", akárcsak hősünk Altair! Ha már a játék főszereplője jött szóba, ejtsünk róla pár mondatot. Tehát hősünk neve Altair, akit azzal a feladattal meg, hogy öljön meg kilenc embert keleten. Így kerülünk a képbe mi is, hogy hajtsuk végre a feladatot! A feladatok megtételéhez azonban Jeruzsálembe, Damascusba és Acca-ba kell mennünk, amik bizony szép helyek. A játékban sajnos vannak olyan dolgok, amik ha nem is idegesítőek, nem kellet volna a játékba így bekerülniük. Vegyük sorba: először is, a játék szépségét és pozitívumait tekintve igen unalmas. Értem erre azt, hogy amikor pl.: Damascusba vagyunk mindig ugyanazt a feladatot kell megcsinálnunk. És így megy ez minden városba, minden város negyedében. Egyszóval a játék igen monoton. A másik szintén nem zavaró hiba az, hogy a játékban a harcolás túl egyszerű. Természetesen találhatók benne kombók. De nekem komolyabb harci irányítás nélkül nem tetszik, emellett persze ugyanúgy fantasztikus játék. Tehát ez is jó játék, nem bántam meg hogy megvettem. Az ára sem sok, mindössze (Xbox360) 6-7 ezer fornit. Ennyit meg én úgy gondolom megér.