1. CALL OF DUTY 3


Dögunalom! Nilvánvalóan a leggyengébb része a a sorozatnak. Unalmas pályák, küldetések, ronda grafika, és még akadozik valami borzasztóan idegesíttő szinten. Ami végett a nehezebb fokozatot el lehet felejteni az szaggatás általi elhalálozások végett. A hangokról annyit hogy még azok sem sikeredtek valami kiemelkedőre, ugyanis hamarabb van hang mikor eldurran a gépfegyver, volt mikor meklletem robbant fel egy "néma" kézigránát.... Ha újra végig szeretnénk menni egy küldetésen ami nem valószinű akkor természetessen meg kell nézni mindig a dögunalmas átvezetőket. Ez a játék nem vált be, és sajnáltam is rá a kiadott összeget!


2. RESIDENT EVIL: OPERATION RACCON CITY


Igen ezis előfordul mikor valaki csalódik a kedvenc sorozatában. Én így jártam ezzel a résszel, ami megjegyzem szuper lehetett volna.... de nem lett, sőtt!! Botrányos/borzalmas, már ami a grafikát illeti. Hát így kell kinéni !? Jó annyira nemvagyok látványhisztis, de a zavaró MI a célzás meg kedves kollegáink viselkedése biztosíték kiakasztóra sikeredett.


3. GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS


Bizony! Ezt! Olyan szinten ronda hogy az fáj, 2005-ben kijönni ilyen grafikával(jó nem ez a minden, de felháboríttó). Elég volt megnézni a Call Of Duty 2-őt vagy épp az Nfs: Most Wantedet. Aztán ugye a fantasztikussan hosszú küldetések, amik néha rohadtul nehezek voltak. Nekem már a targoncás küldetés is necces volt de akkor még továbbmentem. Ami jó volt az a történet, az nálam elment. Csakis azért érte meg a kínlódást. De 1 biztos, túl volt ez értékelve.