01.Metal Gear Solid


Bizony az első ami végett néha még aludni sem tudtam. Solid Snake velem volt még álmombanis és felkeltett hogy fogd meg a kontrollert és játsz velem. A lopakodás és az akció tökéletes keveréke volt ez, többszörös végigjátszási faktorral.


02. GRAN TURISMO 2


Igen, még mindig psx. Az első autós élmény, zseniálissan a rablyával varázsolt. Nagyon gyakran jártam suliba úgy hogy marhára nem voltam kialudva. Mert ugye a 99 kör az nem 1 óra volt. Érdekes a többi rész már nem gyakorolt rám ekkora hatást, hiába a tuti grafika. Hiányzik bellük az ami ebben megvan.


03. RESIDENT EVIL


Még mindig psx, az utolsó. Na igen ami mindig kedvenc lessz, amit majd a gyerekeimnekis meg fogok mutatni a 100 éves psx-emen ami addigra 200 éves lessz :D Ez volt az alap, a RE alapja. Ilyenek kellet volna maradni. De hihetetlen hogy azok a pixelzombik mennyire telerakatták a gatyám. De azértis játszottam míg ki nem játszottam, addig nem nyugodtam. És rohadul büszke voltam mikor sikerül átvinnem az egészet. Aztán újra és újra. Ilyen akarok még játszani, és nem qte lövöldözős maszlagot.


04. HALF LIFE 2


Hogy őszinte legyek az első résszel a büdös életbe nem játszottam, csak 1x láttam barátomnál hogy kínytelenkedik benne. De amikor elkeztem ezzel játszani tudtam hogy nem fogom tudni abbahagyni, az első perctől magával ragadott. Azóta sem készült a HL2-höz fogható fps. Szép grafika, fejtörők, sztori, szereplők mint zseniálissak. Persze itt bele tartozik az episode 1-2. Kérjük már a harmadik részt!!!! Remélem meglrem én azt.


05. THE LAST OF US


Mivel a megjelenéskor kimaradt nekem Ellie és Joel kalandja pénzügyi okok miatt, karácsonyra meg tudtam magam lepni vele. Sikerültis végigjátszani a szünet alatt, és nem találtam magamra. Nem volt tükörképem :D Pedig ami benne van azt láttuk már másban, és mégis zseniális. Bár a végét eléggé elnagyoltnak éreztem. De ki nem sz@rja le az uccsó 1 órát ha az első tizenakárhány meg zseniális volt. Eggyértelműen a tavalyi év győztese. Csak sose készüljön másik rész!