Természetesen első dolgom volt biztosítani a megfelelő nyári programot. Ennek érdekében végre rendeltem használtan egy jó állapotú ps2-t (sok játék jelent meg rá, a tévém meg next-gen-hez szerintem kevés lenne), hozzá egy adag játékot (Killzone, Devil May Cry, Final Fantasy), úgyhogy az egyik fő elfoglaltságom máris biztosítva van. Majd fél év után a városi könyvtárba is ellátogattam: kikölcsönöztem egy Terminator könyvet, egy Stephen King regényt, Agatha Christie első Poirot történetét (imádom a régi krimiket, Sherlock Holmes-t mindet elolvastam már). Ezen felül túrázásra való bringámat is el akarom vinni megjavíttatni... mindkét kerekében van néhány nyolcas, de úgy érzem, muszáj elkezdeni sportolni is a nagy gépezés mellett.

A másik dolog: a Comicsinvesttől befutott egy adag E.C. képregény, azonban az egyik szám már korábban is megvolt. A szériáról röviden: 50-es évekbeli klasszikus horror képregények, a Doom legendájában lehetett olvasni, hogy anno John Romeronak is ezek voltak a kedvencei. Szóval, ha valakit érdekelne ez a szám, 1400 ft-ért utánvétellel eladó. A borítója a következő:





Tehát itt a nyár, én mindenkinek nagyon kellemes nyári szünetet kívánok, és nagyon remélem, hogy találkozunk majd a PC Guru táborban. Jövő héten tervezek könyvbemutatót illetve, egy postot a ps2-ről is.

Csumi legközelebbig!