Kezdjük egy újabb kis zeneajánlóval, olyan Zoo_Lee ízléssel, ezúttal power metal nélkül:

DMC - Mermaid Rock


A Devil May Cry anime hatodik részében hangzik el ez a kis pörgős szám. Dantenak ez a kedvence az animében, mondjuk, aki látta, ahogy erre a zenére nyír ki cirka egy tucatnyi démont az értheti


Resident Evil 4 Music - The Mercenaries~Wesker


A Resident Evil 4 Mercenaries játékmódjában hangzik fel a zene, ha Weskert választod.


Alone in the Dark OST


Bár maga a játék nem volt egy nagy szám, a zenéjére azért nem lehetett panasz!



Következő menüpontunk a YouTube sleimje, vagyis a YouTube Poop videók. Bár már Zigil a blogján szintén írt róluk, én is összefoglalnám egy pár szóban ezt az őrületet: az egész lényege, hogy megfelelő vágásokkal, illetve néha egy kis Photoshoppos ügyeskedéssel és Flash animációval, olyan módon alakítanak át ismert klippeket/videókat, hogy a végeredmény valami rekeszizom kínzóan nevetséges baromság legyen. Bár elméletileg bármelyik videóból származhatnak a vágások a leggyakoribbak mégis a régi rajzfilmek bizarr újraértelmezései, illetve a CD-I konzolra megjelent borzalmas minőségű Zelda és Mario játékok intróinak és átvezetőinek módosítgatásai.
Íme néhány Poop a kedvenceim közül:

The King Gets a Car


Hyrule királya vesz egy Toyota Hibridet, és elviszi Linket egy próbakörre. A dolgok azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogyan azt eredetileg eltervezte.


Gears of Toasters


Bowser megerőszakolja és megöli Peach hercegnőt, ezért Mario és Luigi elindulnak, hogy Lancer gépkarabélyaikkal revansot vegyenek.


Resident Evil 4 - Deepercutt Edition


A Resident Evil 4 átvezetői nagyon érdekesen megvágva...


Ennyi lett volna. Ha túl leszek az érettségin, lesz egy konzolbemutató, és újabb Flash-játék beszámolók is. Szorítsatok majd hétfőn!!!!