Bár manapság talán nem a legjobb példaképnek tekinteni a Rockstart, hiszen mindenféle csúnyaságot hallani róluk (lásd: kapcsolódó hírek), de a CD Projekt egyvalamiben azért a nyomdokaikba lép: játékfejlesztési felfogásukban.

„A Witchert 80 ember fejezte be, a Witcher 3-at már 250, szóval a Cyberpunkon a végén valószínűleg ennél is többen dolgoznak majd. Ne gondold, hogy mi 20 projekttel foglalkozunk. Nem, céltudatosak vagyunk, csak egyetlen dologra fókuszálunk. Nem akarunk tízprojektes stúdió lenni. A Rockstar felfogása remek” – mondta a Gamesindustry-nak adott interjúban Marcin Iwiński, a CD Projekt vezérigazgatója.

Iwiński más ponton is megemlítette a Cyberpunk 2077-et – amiről részleteket egy darabig még biztosan nem fogunk hallani. Állítása szerint ez a sci-fi-RPG a fejlesztés és a marketing szempontjából is sokkal ambíciózusabb, mint a Witcher 3 volt. Ami azért nagy szó, hiszen a Wild Hunt sem piskóta.

Iwiński emellett azt is kifejtette, hogy nagyon sok óriás próbálja meg felvásárolni őket, de a CD Projekt ezekre az ajánlatokra rendre nemet mond, mert ha beadnák a derekukat, pont azt áldoznák fel, ami miatt jók: a függetlenségüket. Jelenleg – akárcsak a Rockstar – a fejlesztéstől a kiadásig mindent ők irányítanak a játékaikkal kapcsolatban, és senki sem traktálja őket ostoba kérdésekkel, hogy mi miért van így vagy úgy a játékukban.