A Studio Wildcard elképesztő tempóban frissíti a PC-n és Xbox One-on egyaránt korai hozzáférésben lévő játékát, miért pont a karácsonyi időszak lenne kivétel ez alól? A csapat nem is hagyta ki a ziccert és elérhetővé tette a legfrissebb kiegészítőt (igaz, csak számítógépeken), ami számos vicces újdonsággal bővíti időszakosan a programot.

A Winter Wonderland telepítése után például az őslényekkel zsúfolt szigetet vastag hótakaró fedi, itt barangolva pedig ünnepi kihívásokkal és környezeti elemekkel találkozhatunk, így ne lepődjünk meg a piros sapkában sétálgató dinoszauruszok, a fényekkel és díszekkel dekorált fák, vagy éppen a Raptor Mikulás által potyogtatott, díszdobozba csomagolt ritka lootok láttán sem. De a karácsonyi hangulat fényét cukorpálcának álcázott kézifegyverekkel vagy az elegendő mennyiségű Coal összegyűjtése esetén életre hívható, tűzokádó DodoRex-szel is emelhetjük.

A legnagyobb ajándék azonban sokak számára minden bizonnyal az ARK: Survival Evolved árának 40% csökkenése lesz a Steam Winter Sale keretén belül, így most 18 dollárért szerezhető be a program egészen a promóció végéig, vagyis január 4-ig.