• A Twitteren az IO arra utalt, hogy talán nem fogják tudni tartani a havi egy epizód ütemtervét
  • Redditen cáfolták a dolgot, csak általános kifejezést használtak
  • Megjelent PC-re az 1.03-as patch
  • Benne a Vampire Magician Challenge Pack 10 új kihívással
  • Javult a töltési idő

A Hitman epizodikus felosztása nagyon megosztotta a rajongókat, ami nem csoda, hiszen egy alapvetően jó játékról, csak éppen nem egy teljes játékról van szó. A Steamen nagyjából öt negatív véleményre jut egy pozitív, és abból az ötből négyben tuti felhozzák, hogy ez így ebben a formában sza… rossz.

És lehet, hogy fokozódik a helyzet. Eleve késéssel érkezett meg az első csomag (bár amikor bejelentették a késést, még nem volt szó epizódokról), aztán nemrég derült ki, hogy az első Elusive Target küldetést szintén elhalasztották – arról nem is beszélve, hogy a dobozos változat csak jövőre jön. És most a Hitman hivatalos Twitter-oldalán eme poszt jelent meg:

 

Magyarán: a havi leosztás a terv, de ez bármikor változhat. Hoppá! Persze a botrány ki is tört, haragos játékosok zúdították rá a dühüket az IO Interactive-re Twitteren, mire a csapat imigyen próbálta menteni a menthetőt a Redditen: „a ’változhat’ egy általános kifejezés, és egyáltalán nem utalt semmire. A célunk továbbra is a havi egy epizód és az élő tartalomszolgáltatás. A Twitter-oldalt csak informális csatornának használjuk, szóval, ha valódi hír jön, gondoskodunk arról, hogy arról mindenki egyértelműen tudja, hogy hír.”

Az első Elusive Target misszió még az április 26-án megérkező, Sapinezába kalauzoló második epizód előtt elérhetővé válik. Továbbá az 1.03-as patch a mai nap folyamán megjelent PC-re is, amiben ott lapul a Vampire Magician Challenge Pack tíz új kihívással, és egyebek mellett javítottak a töltési időn.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!