A múlt héten megjelent a Diablo III legfrissebb hibajavítása, ám a játékosoknak nem kellett sok idő ahhoz, hogy felfedezzenek egy komoly hibát -- egy kiskaput kihasználva az aukciósházban könnyedén meg tudták duplázni a vásárlásra szánt aranyukat; egymillióból akár tízmillió tallér is lehetett. Ez természetesen arra kényszerítette a Blizzard csapatát, hogy leállítsák mind a virtuális, mind pedig a valódi pénzzel működő aukciósházakat, amíg a hibát ki nem javítják.

A probléma megoldása végül nagyjából két napba telt, de most már minden rendszer úgy működik, ahogy kell, emellett pedig a hibát kihasználó játékosokat is kipaterolták, ráadásul az így megszerzett profitot valamint a Blizzardhoz befolyó tranzakciós díjat jótékonysági célokra fordították. A cég adatai szerint összesen 415 játékos használta ki a hibát, az viszont már nem derült ki, hogy ők összesen hány valódi dollárra tettek szert az aukciós házban, de bármennyiről is legyen szó a Children's Miracle Network Hospitals munkatársai nagyon örülni fognak. Természetesen a szabályos árverések minden további gond nélkül végbemehettek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Diablo III -- Megjelenés: 2012. május 15 (PC) -- Gépigény: 1 magos 2800 MHz CPU, 1,5 GB RAM, SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB videokártya, 12 GB szabad hely, internetkapcsolat