Majdnem napra pontosan egy hónapja írtam arról a srácról, aki Twitchen közvetíti azt az őrült célját, hogy két táncszőnyegen játszva viszi végig a Dark Souls 3-at, akkor épp Iudex Gundyrt most le a színről, most pedig az Abyss Watcher-öket hívta halálos tangóra.

Mind tudjuk, hogy milyen nehéz a Dark Souls 3, de pont az általa támasztott egyedülálló kihívásnak köszönheti kitartó rajongó táborát, illetve, hogy ennyire jól fogyó játék lett belőle. Viszont alapvető nehézsége ellenére is mindig akad egy olyan őrült, aki azzal próbálja bizonyítani rátermettségét, hogy újabb szintre emeli az önostorozást, és mondjuk gitár-kontrolleren, vagy esetünkben táncszőnyegen viszi végig a From Software alkotását.

Persze értem én, hogy messze van még a Dark Souls 3 kiegészítőinek a megjelenése, és valamivel el kell ütni az időt addig. De azért talán ez mégis csak veszélyes vállalkozás, amit jól mutat az is, hogy Rudeismnek, a táncparkett ördögének bevallása szerint 289-szer próbálkozott meg az Abyss Watcher-ök likvidálásával a fenti videó sikeres rögzítése előtt.

Akik pedig röviden részletesebb képet szeretnének kapni a Souls sorozat legújabb részéről, azoknak ajánlom a szuper nehéz, akció-RPG-ről készült videótesztünket.