• Augusztus 2 és 5 között lezajlottak a csapatkörök
  • Kiesett a Fnatic és a Hellraisers
  • Megvan a főesemény ágrajza

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a hét elején elindult a The International 7. A csapatkörök augusztus 2. és 5. között zajlottak le és bőséggel akadt mit nézni. A 18 résztvevő team Best of 2 formátumban küzdött meg egymással és ennek eredményeként alakult ki a végeredmény.

A csapatok két csoportra lettek bontva melynek legutolsó helyezettjei távozásra kerültek és enek eredményeként nem vehetnek részt a hétfőn induló főeseményen. A Fnatic és a Hellraisers jutottak erre a sanyarú sors, és ahogy az a számokon is látszik, minden bizonnyal nem lenne sokesélyük a későbbiekben sem.

standings-gorups-ti7.jpg

A kínai csapatok az egészéves szundikálást meggyőző teljesítményre cserélték. Az LGD másodlagos rostere, az LFY, például csaknem legyőzetlen maradt a teljes futam alatt, ezzel bebiztosítani maguknak az első helyezést a B csoporton belül. Meglepő módon az OG az alsóágon végezte, míg a torna elején vegyes eredményt produkáló EG az A csoport 3. helyezettje lett.

A vasárnapot szabadnapnak kiadva a készülhet fel a bennmaradó 16 csapat az igazi próbatételre. A The International 7 hivatalos Main Eventje augusztus 7-én, hétfőn, magyar idő szerint 19 órakkor kezdődik a nyitóünnepséggel. Ezt követően a felsőág mérkőzései fognak lejátszódni és az alsóág BO1 dömpingjével zárják a napot. A verseny utolsó napja augusztus 12. lesz, aminek vége átnyúlik másnap hajnalra. Ha kíváncsiak vagytok a közvetítésre kattintsatok IDE az infókért. Lesz kezdőknek szánt stream is!

brackets-ti7.jpg 

Sok sikert a csapatoknak és jó szurkolást mindenkinek!