Nem rendelted elő a Destinyt és le is maradtál a kódosztásoktól, de nagyon szeretnéd kipróbálni a bétát? Nem kell csüggedni, az is elég, ha van egy jó barátod, akinek már van kulcsa, a Bungie ugyanis bőkezűen osztogatta a kódokat.

Mint kiderült, egy bétakulcs valójában háromnak felel meg, így ha van egy belépőd, két barátodat meghívhatod, platformtól függetlenül. Ez úgy derült ki, hogy a hivatalos oldalon aktiválva lett a bétához tartozó szekció, így az előrendelők már bejelentkezhettek, s kijelölhették, hogy melyik platformon szeretnék tölteni az idejüket – nyilván arra a konzolra szólnak az extra kulcsok is, amit az előrendelő kiválaszt.

A Bungie felhívta a figyelmet arra, hogy a kódok csak akkor érkeznek majd meg, amikor a béta kezdődik, ami PS4-en és PS3-on július 17-e, Xbox One-on és Xbox 360-on pedig július 23-a. Fontos: az európai PS4-es játékosoknak még nincs lehetősége a saját platformjukat kiválasztani, de a fejlesztők azt ígérik, hogy a start napjára ez a hiányosság pótolva lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!