Észak-Amerikában júniusban lesz kereskedelmi forgalomban kapható a mindösszesen 100 dollárt kóstáló, Android alapú asztali konzol, az Ouya, ám ez csak az első verzió lesz. A cég évente egy-egy új gépet kíván kiadni, hogy így lépést tudjanak tartani a technológiák fejlődésével, s az árcsökkenéseknek köszönhetően jobb komponenseket tudjanak a dobozba pakolni.

A cél az, hogy egyre erősebb konzolt kapjunk nagyjából ugyanannyiért, mint a most létező, 1,6 GHz-es, négymagos Tegra 3-as processzort és 8 GB flash-háttértárat tartalmazó gép. Természetesen a majdan érkező Ouya 2 és 3 kompatibilis lesz a korábbi játékokkal, s sokat nem is kell majd vesződnünk az átállással, a játékaink ugyanis nem a konzolhoz, hanem a profilunkhoz vannak kötve, így bejelentkezés után már tölthetjük is le a megvásárolt anyagokat.

A DICE-on továbbá bejelentésre került az is, hogy partneri kapcsolatot kötöttek a Double Fine-nal, s így a The Cave. illetve a Double Fine Adventure (kódnév: Reds) biztosan kapható lesz a platformra, sőt utóbbi csak erre a gépre fog megjelenni a konzolok közül (persze lesz PC-s verzió is!), illetve Paul Bettner (Word with Friends) is készít valamit a gépre. Összesen 450 játékot terveznek különböző csapatok az Ouyára.