• A Michaelt alakító Ned Luke nem tud semmi a sztori DLC-ről
  • A Franklint életre keltő Shawn Fonteno vélhetően egy a GTA Online-hoz készülő frissítésben kapott szerepet 
  • A Rockstar (még) nem nyiltakozott

Sokan várják, hogy a Rockstar beváltsa végre korábbi ígéretét, és kiadjon egy internetes kapcsolat nélkül is játszható, a GTA 5 történetét továbbvivő egyszemélyes kiegészítőt. Éppen ezért futótűzként kezdett terjedni az interneten a játék egyik szinkronszínésze, a Franklint alakító Shawn Fonteno Instagram feltöltött fotója, melyen motion capture felvételekhez használt hacukában üldögélt - vélhetően a Rockstar egyik stúdiójában. A kép azért kavart nagy port, mert Franklin kulcsszereplője a GTA 5 történetének, így sokan úgy vélték, hogy végre valahára a sztori DLC elkészítésébe vágtak bele a fejlesztők. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy hiú reményeket tápláltak ez ügyben a rajongók, ugyanis a GTA 5 egy másik főszereplőjét, a Michael De Santát alakító Ned Luke cáfolta a singleplayer DLC készültének hírét. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

„Mindenki, aki az egyjátékos kiegészítőről kérdez… semmit sem tudok erről. Nem tudom, mikor készül el, de azt sem, hogy egyáltalán készül-e ilyen DLC. Csak azt tudom, hogy a srácokkal megpróbálunk idén több rendezvényen is részt venni, így végre találkozhatunk rengeteg olyan rajongónkkal, akikkel eddig nem volt lehetőségünk megismerkedni.” – írta a színész Facebook oldalán.

Sokkal valószínűbb tehát, hogy Fonteno a GTA Online egy érkező frissítése miatt öltözött mocap gúnyába (a tavaly októberben befutott Lowriders-ben is szerepet kapott például a fő történeti szálban megismert Lamar Davis, akit újfent Slink Johnson keltett életre az ingyenes frissítésben), pláne, hogy a Rockstart egyáltalán nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban. A stúdió utolsó hivatalos információja szerint ugyanis minden kulcsfontosságú GTA 5 fejlesztő az online részlegen dolgozik.