Egy ideje keringenek már pletykák arról, hogy a tavaly megjelent, a Rocksteady Studios Batman-szériáját lezáró Batman: Arkham Knightot követően a Warner Bros. PlayStation 4 és Xbox One masinákra is kiadja a 2009-es Batman: Arkham Asylum és a 2011-es Batman: Arkham City játékokat egy gyűjteményes kiadásban. Nos, a dolgot az amerikai GameStop egyik munkatársa újfent megerősítette, ugyanis az Eurogamernek elküldte a Batman: Return to Arkham HD Collection névre keresztelt csomag egyelőre nem hivatalos adatlapját.

batman-arkham-hd-collection.JPG

A pakk a tervek szerint csak a fent említett két játékot tartalmazza – a Warner Bros. Games Montréal által készített Batman: Arkham Origins-t nem –, igaz azokhoz hozzácsapja az összes megjelent kiegészítő tartalmat és DLC- t is. Természetesen a fejlesztők a grafikát a PS4 és az Xbox One hardvereihez igazították, így minden eddiginél szebb látványvilág mellett kalandozhatunk majd a Denevérembert irányítva június 10-től, amikor is megjelenik a Batman: Return to Arkham HD Collection.

Az adatlapról emellett az is kiderül, hogy április 19-től, vagyis a mai naptól kezdve lehet előrendelni a csomagot, így vélhetően órákon belül megkapjuk a hivatalos bejelentését is, ha megbízhatónak bizonyul a szivárgás.