• Hétfőn jön az új Assassin's Creed: Unity javítás
  • A friss patch a játék teljesítményét fogja feljavítani
  • Egyszerre jön PC-re és konzolokra

A Ubisoft alaposan melléfogott a félkészen kiadott Assassin’s Creed: Unityval, ugyanis a játékosok hatalmasat csalódtak a programban, ami nem hogy egy pár éves PC-n nem futott jól, de még a legújabb erőműveket is két vállra fektette, a next-gen konzolos kiadások irtózatos akadozásáról már nem is beszélve.

Nos, ha hihetünk a francia kiadónak, akkor a problémák hétfőn megoldódnak végre, ugyanis az Assassin’s Creed: Unity teljestményjavító csomagja utólagosan optimalizálni fogja a játék kódját. Mi tagadás, ráfér a foltozgatás a Unityre, ugyanis Arno és a francia tömeg egyelőre minden processzort  leterhel, miközben a videokártyák erőforrásaira fittyet hány. Ajvé.

Persze nem eszik olyan forrón a kását, a pont az ünnepekre beeső javítás mögött valószínűleg komoly üzleti érdek lapul meg: karácsonyra be lehet harangozni, hogy lám-lám, végre tényleg kész az Assassin’s Creed: Unity, lehet menni a boltokba megvenni a kölyöknek, aki így is hetek óta ordít már miatta. A patch egyébként minden platformra egyszerre érkezik, szóval december 15-én nemcsak a PC-sek, de az Xbox One és a PS4 tulajok is jól járnak majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!