Senki, de tényleg senki sem szereti a csalókat, kik önnön bénaságukból fakadóan elrontják mások szórakozását, és még nekik áll feljebb, ha ezen rajtakapják őket. Szerencsére nem csak a játékosok, hanem a fejlesztők sem tolerálják az ügyeskedőket, s nagyon komolyan fellépnek ellenük -- egyre jobban elterjedt módszer az, hogy a hasonszőrű gazfickókat nem tiltják ki örökösen, hanem a becsületes játékosoktól elzárt külön szerverre teszik őket, hogy ügyeskedjenek egymással.

Pontosan ezt akarja tenni a War Z mögött álló csapat is, de ők még egy lépéssel tovább mennének, ugyanis a karámba zárt játékosokon egy kicsit kísérletezni is szeretnének: a tevékenységeiket és technikáikat megfigyelve szándékoznak javítani a védelmi rendszerükön. Ez egy praktikus és olcsó megoldás, ugyanis csak egy-két gépet kell működtetni, s nem kell több tucat tesztelőt alkalmazniuk arra a feladatra, amit a játékosok maguk is megcsinálnak.

Természetesen az ötletről a játékosokat is megkérdezte a Hammerpoint gárdája, a várt reakció viszont elmaradt, a szavazók többsége ugyanis azt mondta: aki csal, az ne játszhasson többet. Az ötlet tehát első körben elhasalt, de ez még nem jelenti azt, hogy valami hasonlót nem találnának ki. A csapat nagyon azon van, hogy jóvátegye a korábbi negatív tapasztalatokat a játékkal kapcsolatban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!