A Rockstar érdekes stúdió, főleg akkor, ha a GTA sorozat promóciójáról van szó: az aktuális játékot nem viszik ki egyik óriási játékbemutatóra sem, a reklámkampány során pedig meglepően kevés matériát adnak ki, csak pár tucat játékképről van szó, illetve néhány videóról. Hagyományosan utóbbiak nem is a játékmenetet mutatják, csak ügyesen összevágott jeleneteket -- ez ma megváltozott.

A GTA 5 ma egy új videót kapott, s ez tényleg rendhagyóra sikerült, ugyanis egy rövid, szinte minden részletre kiterjedő bemutatót láthatunk. Valódi játékmenet-jelenetek társaságában végre kiderült, hogyan történik a küldetések során a karakterek közötti váltogatás (gyorsan, egyszerűen), de láthatjuk azt is, hogy mekkora és milyen rengeteg lehetőséget elénk táró játékkal van dolgunk (tőzsdézhetünk, vadászhatunk, és még az ingatlanpiacon is kísérletezgethetünk), ami változatosabb és sokkal több akciót kínáló missziókkal vár minket.

A videóban egyedül a multiplayer nem került kitárgyalásra, de egy kis ízelítőt azért kaptunk ebből a módozatból is, illetve ígéretet kaptunk arra, hogy hamarosan bővebb információkhoz jutunk a láthatóan hektikusnak ígérkező módból.

GTA 5 -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: nincs