• Az új Mass Effectben is oszthatjuk a halált fegyverekkel.
  • De a technikai képességeinket is kiaknázhatjuk a harcokban.
  • A biotikus képességek használata nem csak hatásos, de látványos eredménnyel jár.

Az elmúlt napokban szinte záporoztak a Mass Effect hírek: hol egy új játékmenetet firtató videót kaptunk, hol pedig friss képeket. De a Trónok harca egyik leghíresebb színésznője is bejelentkezett, hogy megoszthassa velünk Lexi T'Perro megformálásával kapcsolatos élményeit. Ma este a gépigény is elterjedt az interneten, valamint megérkezett az új eligazítás is. Eseménydús napok ezek, nemde?

Az új videóban Liam Kosta, a biztonságért felelő specialista mutatja be a pisztolyokból, sörétesekből, mesterlövészpuskákból és gépkarabélyokból álló arzenálunk egy kis töredékét. A Carnifex, Az M-23 Katana, az M-8 Avenger, továbbá a hihetetlenül halálos, de legalább annyira lassan újratölthető Black Widow is visszatér az előző játékokból, de természetesen azért lesznek majd teljesen új fegyverek is.

Ezúttal sem csak lőfegyverekre, valamint közelharci fegyverekre támaszkodhatunk. A technikai tudásunkat használva akár megfagyaszthatjuk és megsüthetjük az ellenségeinket. A biotika pedig látványosabb, mint eddig bármikor: nincs is jobb annál, mint mikor a magasba emelt, tehetetlen ellenségünket a sötét energia manipulációjával végezzük ki.

Nektek tetszik a harcrendszer?