Két nap és jön a Far Cry 4: Overrun DLC PC-s változata is -- a konzolosok már most kipróbálhatják. Az új kiegészítőben a játékosok a Rakshasa és a Golden Path tagjait megszemélyesítve harcolnak egymással, jobb pontszerző helyek elérése érdekében.

Far Cry 4: Overrun DLC tartalom:

  • Új PvP mód: Az Overrun DLC nagy dobása az azonos című kompetitív mód, amiben egyszerre három helyszínen háborúzhatunk, ám ezek közül csak egy fogja eldönteni a meccset. Az az egy az úgynevezett "aktív zóna", amiért a két ellenálló fél harcol -- minél több tag van egy csapatból az aktív zónában egyidőben, annál több pontot lehet szerezni, azaz el kell árasztani a csatateret, ha úgy tetszik (innen ered a DLC címe is).
  • Négy új térkép: Az új helyszínek úgy lettek kitalálva, hogy a stratégia végrehajtása közben egy nagyon élménydús játékban lehessen részünk. Minden térkép kiegyensúlyozza a Rakshasa és Golden Path közötti erőviszonyokat.
  • Új jármű:  Ahhoz, hogy az egyensúlyt fenn tudják tartani, a Golden Path számára a fejlesztők elérhetővé tették a szóló játékmódból ismert és szeretett dune buggyt.

Az Overrun a Far Cry 4 Season Pass része, de külön is meg lehet vásárolni, PC-re pedig február 12-én érkezik.