A PC Guru szép, a PC Guru jó – a PC Guru sajnos csak Magyarországon kapható. Számos e-mailt, üzenetet kapunk, amikben külföldi olvasók érdeklődnek előfizetésről vagy vásárlásról. És bár való igaz, hogy a magazint nyomtatott formában csak idehaza lehet beszerezni, vannak alternatív megoldások. Akkor is olvass azonban tovább, ha történetesen Magyarországon élsz, ugyanis ha szeretnél PC Gurut venni, ki sem kell mozdulnod otthonról – ingyen házhoz viszik neked a magazint!

A tradicionális út

Persze a lista legtetején azért meg kell említeni a hétköznapi, legelterjedtebbnek mondható módszert: az ember reggel felkerekedik, útba veszi a közeli újságost vagy nagyközértet, és kér / levesz a polcról egy friss, ropogós PC Gurut. Ebben az esetben az újság 1995 Ft-ba kerül, és minden benne van, ami kell – de persze fel kell kelni miatta (el ne kapkodják!), megmozdulni, kiállni a sort… meh. De a lényeg, hogy tiéd a Guru!

Nem csak újságosnál lehet kapni PC Gurut, hanem immár a Digiprime-nál (1074 Budapest, Dohány u. 63/b) és a Konzolok szervizlnél (1067. Budapest. Hunyadi tér 1.) is. Hogy ez miért jó? Nos, mert ezen a két helyen az újság árából 1000 forintot levásárolhattok, így gyakorlatilag féláron kaphatjátok meg a PC Gurut.

újságosstand

A PC Gurut az újságosnál is megvásárolhatod

Az online rendelés

Van ennél egy kényelmesebb módszer is: a már említett 1995 Ft-os áron megrendelheted a friss PC Gurut a saját webshopunkból. Ez esetben a GLS futárszolgálata az ajtódig viszi a magazint, és neked csak át kell venned azt. Micsoda? Hogy erre biztos rájön a szállítási költség, ez átverés, skandallum?

Nos, nem: az új PC Guru kivétel, az 1995 forintos ár marad, csak épp nem muszáj átvenned a nyuszis pizsamád, sőt még sietni sem kell, mert az újságossal szemben nálunk mindig akad kiküldésre váró magazin. Természetesen az ár csak akkor ennyi, ha bankkártyával vagy utalással fizetsz, az utánvétet nem álljuk. Ugye, hogy jobb így?

És még nincs vége: a GLS csak egy opció, Pick-Pack Pontos átvételre is lehetőség nyílik. Ez azért lehet jó, mert pl. vannak, akik munkában, iskolában nem, tudják átvenni a futártól a lapot, de hazafelé menet felvehetik azt, szintén előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén, 1995 Ft-os áron.

PC GURU 16/09

A PC Guru Webshopban a korábbi számok is beszerezhetők

Az előfizetés

Persze annál semmi sem kényelmesebb, mint amikor előfizetővé válik az ember. Nem elég, hogy olcsóbban kapja meg a PC Gurukat, még egy bónusz játékot / hardvert is választhat hozzá, amit az első szám postázásakor, illetőleg az adott extra megjelenésekor küldünk ki neki. Előfizetési akcióink olyan játékokat foglalnak magukba, mint a Doom, a World of Warcraft: Legion, a Division vagy épp a Dirt Rally – a teljes lista itt érhető el. Ha pedig több okot akarsz olvasni az előfizetés mellett, akkor ide kattints – reklám ide, szándék oda, amit ott látsz, az biz mind igaz!

pc-guru-elofizetes.jpg

PC Guru előfizetés esetén egy játékot vagy hardvert is választhatsz magadnak

A digitális PC Guru

És most jön a külföldiek kedvence, a digitális PC Guru vásárlásának és előfizetésének lehetősége. Mert bizony a magazin nem csak nyomtatott formában olvasható, hanem táblagépen, okostelefonon vagy PC-n is – ehhez elég ellátogatni a Dimag oldalára, és ott ruházni be a természetesen jóval barátságosabb áron kapható PC Guruba. A friss szám 995 Ft, a féléves előfizetés 5550 Ft, az éves előfizetés pedig 9850 Ft – ezért ugyanúgy kapsz teljes játékot, ESET-licencet, mindent, ami kell.

pc-guru-e-book.jpg

Gyors, kényelmes és olcsó a digitális PC Guru