Egy horrorjátéknál a zene legalább olyan fontos, mint a vizualitás. Az teremti meg a hangulat egy részét, citerázik az idegeinken. A Resident Evil-játékokban a zene ugyan nem olyan maradandó, mint mondjuk egy Mass Effectben, feladatát maximálisan betölti. Suzuki Kota és Nima Fakhrara zeneszerzők pedig a legérdekesebb módokon próbálják elérni, hogy ez a Resident Evil: Revelations 2-ben se legyen másképpen. A hagyományos hangszerek mellett játszanak dísztárcsán, vízzel teli óriáspoharakon, alumínium hengeren.

Emellett megnézhetünk mozgásban két új szörnyet. Az első videóban Barrynek és Nataliának a már korábban bemutatott Revenanttal gyűlik meg a baja. Ez a mumus Frankenstein szörnyének Resident Evil-féle változata, egy emberi testrészekből összeállt rémalak. Szerencsére Natalia még egy ilyen fura szerzeten is képes megtalálni a gyenge pontot.

A második videóban a páros ellenfele egy rovarszerű miarosseb, amelynek kellemetlen képessége, hogy láthatatlanná tud válni. Natalia szörnyérzékelője ezúttal is segítségül hívható, így Barry könnyedén levadászhatja ezt az ocsmányságot. Már persze, ha képes rá, mert ha nem... nos, azt nézzétek meg a videóban.