• A Nintendo állítólag feltámaszt egy korábban lelőtt külsős játékot
  • Egyes források tudni vélik, hogy a PlatinumGames-féle Scalebound lesz az

Megvan még a PlatinumGames néhány éve bemutatott, végül azonban soha el nem készülő sárkányos-kaszabolós játéka, a Scalebound? Ha igen, és most elszomorodtál, mert amúgy nagyon örültél volna, ha annak idején megjelenik, akkor jó hírünk van: komoly esély van arra, hogy sikerül feltámasztani a projektet.

scalebound-nintendo-feltamasztas.jpg

Haladjunk szépen sorjában! Az első biztató pletykák akkor merültek fel, amikor a Game Informer szerkesztője, Imran Khan a Kinda Funny Games podcastben vendégeskedve elmondta, hogy a Nintendo fel szeretne támasztani egy lelőtt projektet. Hogy pontosan mit, azt persze nem árulta el - csupán annyi infómorzsa tudódott ki, hogy nem Nintendo játékról van szó, illetve egy olyan címről, amit annak idején publikusan bemutattak, majd hivatalosan is leállították a fejlesztését.

Sokaknak már ennyi alapján is beugrott a Microsoft és a PlatinumGames közös projektje, a Scalebound, melyet 2017 januárjában lőttek le. A Nintendo Insider ráadásul nemrég újabb jókora adag szenet lapátolt a hype-vonatba, ők ugyanis - a fenti híreszteléstől függetlenül - azt írják, hogy a Nintendo fel fogja támasztani a Scaleboundot, méghozzá Switch-exkluzívként. Véletlen egybeesés? Aligha...

Érdemes hozzátenni, hogy a lépés egyáltalán nem lenne meglepő, hiszen a Nintendo és a PlatinumGames már most is igen szoros kapcsolatot ápol - gondoljunk csak a Bayonetta 2 megfinanszírozására, illetve a Switch-exkluzívként készülő harmadik részre. Mindezek után abszolút benne van a pakliban, hogy a Scaleboundot is segítenek feltámasztani Kamija Hideki csapatának. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!