Új eszközökkel, fegyverekkel és küldetésekkel jelentkezik a május 24-én debütáló Conflict című, ingyenes, 1.2-es frissítés – természetesen mindhárom platformra. Ebben kapjuk meg az új Incursion küldetést Clear Sky címen (korábban Broken Circle néven futott), amiben a Columbus Circle visszafoglalása lesz a feladat, a tét pedig Manhattan légtere, azt ugyanis a Riker banda felügyeli a birtokukban lévő rakétákkal. Na, őket kell elagyabugyálni.

Egyúttal érkeznek a high-value targetek (HVT-k), azaz a magas értékű célpontok, akikről a bázisunkon bóklászó HVT tisztektől értesülhetünk. Eme fickókat nehéz lesz levadászni, már csak azért is, mert időhöz kötött a feladat teljesítése, és csak egy dobásunk van. (Némi hasonlóságot vélek felfedezni a HVT-k és a Hitman Elusive Targetjei között.)

Némi változáson esik át a csalóktól hemyzegő Dark Zone is, így most már a többi játékos a kimentés közben is megszerezheti cuccainkat, ha lenyisszantják azt a kötélről. Eleddig csak a halálunk után rabolhattak ki minket.