• A PC Guru Show a Guru-csapat saját rendezvénye lesz
  • Időpont: november 16. (vasárnap)
  • helyszín: Millenáris „B” épület (Budapest, Kis Rókus utca 16-20, 1024)
  • Kint lesz a PC Guru apraja-nagyja
  • Egész nap játékbemutatókkal várunk a színpadon
  • A támogatók standjain is lesz mit nézni
  • A PC Guru Ubisoft különszám feljogosít a belépésre
  • A pontos programrendért kattints ide!
  • A részvétel feltételeiért kattints ide!
  • A PC Guru Ubisoft különszámért kattints ide!
  • Igazold vissza részvételed a Facebookon!

Szinte hihetetlen, de ez a nap is eljött: a PC Guru csapata saját videojátékos rendezvénnyel készül, mely november 16-án vasárnap egy teljes napon át mindannyiunk kedvenc hobbijáról szól majd. Nem, nem a bélyeggyűjtésre gondolunk, és még csak nem is a sakkra, hanem a játékokra, amik közül az év legnagyobb darabjai pont most, november és december között készülnek megjelenni! És hogy mi minden vár benneteket a PC Guru Show-n? Nos, többek között olyan programok, amik akkor még nem lesznek kaphatók, ti mégis ki fogjátok tudni próbálni őket!

Egy színpad mind felett

A PC Guru Show legnagyobb attrakciója természetesen maga a PC Guru csapat, amelynek lelkes tagjai egész nap a Millenáris „B” épületének színpadán fognak szórakoztatni benneteket. A műsorvezető mcmackó lesz,  a folyamatosan pörgő műsort pedig meglepetések, Assassin’s Creed-jelmezverseny, és természetesen főként játékbemutatók színesítik majd. Előadást tart többek közözz Bate, Chris, Chocho, DreamerInstinct, Miguel, Sasa és wilson.

Far Cry 4 bemutató

Napokkal a megjelenése előtt mutatjuk be nektek a Far Cry 4-et, ami a francia Ubisoft egyik legnagyobb durranása lesz a késő őszi szezonban. De lerántjuk a leplet az Assassin’s Creed: Unityról, illetve előző generációs konzolokra készült kis testvéréről, a Rouge-ról is. Bemutatjuk továbbá a Halo: The Master Chief Collectiont, a Call of Duty: Advanced Warfare-t, a Skylanders: Trap Teamet, a Borderlands elő-folytatását, és ez még mindig nem a teljes lista! Pár meglepetés azért maradjon a helyszínre is, nemde?

A bemutatók 10:30-tól majdnem zárásig tartanak majd, ám ha a játékokon túl a Guru csapata is érdekel, szintén a legjobb helyre jössz, ugyanis a PC Guru Show-n kint lesz az újság és a weboldal apraja-nagyja. Találkozhatsz többek között Bate-tel, Chrisszel, Chochóval, DreamerInstincttel, Dzséjttel, Lorral, Miguellel, Obóval, Pozandrrel és wilsonnal, hogy csak pár nevet említsünk.

A játék csak a kezdet

A PC Guru Show persze megannyi más lehetőséget is nyújt, hisz akármennyire szeressük a játékokat, néha jól eshet más irányba is kacsintgatni kicsit. A helyszínen Assassin’s Creed-nyereményjátékkal várunk benneteket, megvásárolhatjátok a PC Guru magazin legfrissebb és korábbi számait, új, a show-ra készült gurus pólóval is készülünk, és persze a támogatóink standjai is tele lesznek izgalmas felfedeznivalókkal.

League of Legend bajnokság

A PC Guru LoL Bajnokság (részletekért katt ide) döntője már délelőtt fel fogja korbácsolni a kedélyeket, hogy aztán a Digiprime-nál mindenki lenyugodhasson, és gyönyörű ASUS ROG perifériákban gyönyörködhessen, illetve ha úgy tartja kedve, vásárolhasson is belőlük. Kilátogat a Show-ra a MesterMC csapata is, illetve saját standdal készül a Sony, a Magnew, és természetesen a főtámogató PlayON is.

Amennyiben szívedet a hatalmas terepasztalok és társasjátékok dobogtatják meg, a Magyar Stratégiai Társasjáték Egyesület tucatnyi asztalát nézegetve érezheted magad otthon. De persze gondolunk a száguldás szerelmeseire is: az újrahasznosított gumiabroncsokból mindenféle kényelmes ülőgarnitúrákat farigcsáló Green Product Store gumiból eszkábált versenyautókkal lesz jelen a Show-n, amikben természetesen nem csak ücsörögni, de játszani is lehet majd.

Green Product Store

Oké, de hogy jutok be?

A PC Guru Show-ra a PC Guru Ubisoft különszám megvásárlása jelenti a belépőt: ha felmutatjátok az újságot a bejáratnál, kaptok bele egy pecsétet, és készen is álltok az egész napos szórakozásra. Fontos azonban kiemelni, hogy 1 db PC Guru Ubisoft különszám csak egy fő belépésére jogosít fel, illetve hogy az egész újságra szükség van a rendezvényen, nem elég csak egy kitépett oldallal megjelenni. A PC Guru Ubisoft különszám november 4-től kapható az újságosoknál, de akár a helyszínen is meg lehet majd venni.

Szeretettel várunk hát benneteket a PC Guru Show-n, addig is pedig a guru legyen veletek!