• Március 17-én érkezik az XCOM 2 első fizetős kiegészítője
  • A szezonbérlet részét képező Anarchy's Children 5 dollárba kerül különállóan
  • Főként poszt-apokaliptikus kozmetikai elemeket kapunk a csomagban
  • XCOM 2 videoteszt

Azt már korábban elárulta a 2K Games, hogy a 20 dolláros Season Pass keretében három jelentősebb kiegészítővel bővíti a Földet megszálló idegenek elleni harcot körökre osztott stratégiai játék formájában kínáló XCOM 2-t, ám azt még nem tudtuk pontosan, hogy mikor érkeznek az egyes DLC-k. Egészen eddig, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy március 17-én teszi elérhetővé az Anarchy's Children című pakkot.

A különállóan 4.99 dollárba kerülő csomag főként kozmetikai elemeket, így hajstílusokat, arcfestéseket, maszkokat, sisakokat, páncélokat foglal magába, igaz ezekből több mint százat. A fejlesztő Firaxis Games ígérete szerint az elemek a Mad Max „poszt-apokaliptikus” és „kétségtelenül őrült” világát idézik.

xcom-2-dlc.jpg

A Reinforcement Pack néven futó szezonbérlet másik két kiegészítőjének, az Alien Hunters-nek és a Shen's Last Giftnek a pontos premierdátumát még nem fedte fel a 2K Games, de azok legkorábban valamikor a nyár folyamán bővítik majd tovább a stratégiai játék lehetőségeit.

Persze addig sem fogunk unatkozni, hiszen az amúgy pokoli nehéz és roppant tartalmas XCOM 2-t már a megjelenésének napján három profi modifikációval bővítette az XCOM Long War modért is felelős csapat.