A tranzakciós és egyéb díjak mellett azt gondolná az ember, hogy komolyabb összeget nem lehet összeszedni a Diablo III valódi pénzzel működő aukciósházában, egy embernek azonban mégis sikerült tízezer dollárra szert tenni, csupán azzal, hogy a játék közben felszedett tárgyait eladta.

A bravúr a WishboneTheDog álnevet használó rajongónak sikerült. Elmondása szerint semmilyen csalást vagy trükköt nem használt; becsületesen, az üzleti világban szerzett tapasztalatait használva jutott hozzá a pénzhez, amit két képen is igazolt: az egyik a játékon belüli összegző oldal, a másik pedig a PayPal-fiókja.

WishboneTheDog kezdetben napi 8, sőt akár 14 órát is eltöltött a játék előtt, mostanában azonban egyre kevesebb időt szán erre, egyrészt mert más elfoglaltságai akadtak, másrészt pedig azért, mert a játék gazdasági élete is lelassult. Szerinte ez azzal magyarázható, hogy a játék befejezése után sokan vissza sem néznek, így nincs is nagy aktivitás a piactéren, de amint megjelenik a PvP opció, újra fellendülhet az üzlet.