Hivatalosan is megvan a világ legnagyobb kockája legelhivatottabb Xbox-játékosa: Stallion83 sok-sok éves munkával érte el, hogy elsőként legyen 1.000.000 gamerscore az Xbox Live profilján. A rekorder hősnek maga Major Nelson gratulált Twitteren, írt róla a Kotaku, sőt, még a PC Guru Online-on is született egy hír csodálatra méltó teljesítményéről. Na jó, nem egy, hanem kettő, mert már a félmilliós határnál is gratuláltunk neki. Cirka négy éve.

Stallion83 valódi neve egyébként Ray Cox, és hivatalos biográfiája szerint 2006-ban döntötte el, hogy eléri az egymillió gamerscore-t. Ray mindent alárendelt a szent cél érdekében, de hogy végső soron mire megy ezzel az egésszel, még nem tudni. Annyi biztos, hogy soha egy vita során sem kell majd megvédenie az álláspontját, ha bármilyen xboxos játékról formál másoknak nem tetsző véleményt. Elvégre minddel játszott, tudja, mit beszél.

Összehasonlításképp érdemes megemíteni wilson kolléga profilját, aki nemrég érte el a 100.000-es gamerscore értéket. Mindezt úgy, hogy többet játszott, mint a szerkesztőség többi tagjai összesen, és nem mellesleg a munkája is az, hogy minél több játékot vesézzen ki. Szóval Raynek nagyon-nagyon elhivatottnak kellett lennie. Gratulálunk ismét, szép munka, reméljük, az élete nem omlott össze a hét éves quest alatt.

Stallion83 Xbox Live profilja