• Februárban kezdetét veszi a MNEB második szezonja
  • Az eddigi öt játékhoz további kettő csatlakozik
  • Az összdíjazás 15 millió forint lesz

A sikeres első szezon után folytatódik hazánk első számú esportbajnoksága, az MNEB: a szervező HUNESZ bejelentette, hogy a K&H Bank névadó szponzorálásával februárban kezdetét veszi a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság második szezonja.

15-millio-forintos-osszdijazassal-jon-a-magyar-nemzeti-esport-bajnoksag-masodik-szezonja.jpg

Az összdíjazás nem kevesebb mint 15 millió forint lesz ezúttal, az eddigi öt játékhoz (League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Rainbow Six Siege, PlayerUnknown's Battlegrounds, Hearthstone) pedig két újabb csatlakozik a FIFA 20 és a Gran Turismo Sport képében.

„Egy rendkívül sikeres első szezon után, büszkén jelenthetem be, hogy tovább építjük a magyar e-sportot 2020-ban. A sportjátékok szerelmeseit megszólítva, idén még több lehetőséget biztosítunk a versenyezni vágyóknak, akik immáron hét e-sport versenyszámban mérhetik össze tudásukat hétről-hétre. Szeretném megköszönni a támogatóinknak és partnereinknek, akik látják a K&H MNEB-ben való lehetőséget, hogy a második szezonra is bizalmat szavaztak nekünk” – nyilatkozta Biró Balázs, a Magyar E-sport Szövetség elnöke.

A CS:GO, League of Legends és Rainbow Six Siege osztályozók már ebben a hónapban elkezdődnek, az "éles" bajnokság pedig márciusban indul majd - a mérkőzésekről természetesen idén is lesz online közvetítés.