• Xbox Game Pass Ultimate akciót hirdetett a Samsung
  • 3 hónapos előfizetés jár számos eszköz és a MOGA kontroller mellé

Egy ideje már Android platformon is elérhető az Xbox Game Pass, köszönhető a Microsoft játékstreamelős technológiájának, az xCloudnak, mellyel telefonunkon is elérhetünk több mint 100 játékot. Ha pedig Samsung készüléket terveztek vásárolni, akkor most rögtön ki is próbálhatjátok ezt, több mint fél tucat eszköz mellé ugyanis ajándék 3 hónapos előfizetés jár.

3-honap-ajandek-xbox-game-pass-ultimate-elofizetes-jar-a-samsung-legujabb-keszulekei.jpg

Azok a felhasználók, akik 2020. augusztus 5. és 2021. január 29. között vásárolnak Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, illetve Galaxy Note20 vagy Note20 Ultra okostelefont, kihajtható Galaxy Z Flip vagy Z Fold2 eszközt, esetleg Tab S7 vagy Tab S7+ tabletet, és mellé MOGA kontrollert, 3 hónapos ingyenes hozzáférést igényelhetnek az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatáshoz a Samsung Members alkalmazáson keresztül.

A MOGA XP5-X Plus egy kifejezetten a Samsung okostelefonokhoz tervezett vezeték nélküli irányító, amely az eredeti Xbox kontrollerekhez hasonló kialakítással rendelkezik. Segítségével még inkább "nagygépes" élményt élhetünk át hordozható kütyüjeink kijelzőin keresztül.