• Új horrorjáték készül
  • Ez lesz a Holstin
  • Most friss előzetest kapott

A Holstin meglehetősen kemény (horror)játék. A ’90-es évek Lengyelországában játszódik Jeziorne-Kolonia hátborzongató, elszigetelt tóparti városában, ahol valami baljós iszonyat lassan mindent és mindenkit elborít. Az egyik kollégád eljön erre a helyre, hogy válaszokat keressen egy olyan történet kapcsán, amiről az újságokban olvasott. De egy sor összefüggéstelen és nyugtalanító üzenet után hirtelen megszakad vele a kapcsolat. Most be kell merészkedned ebbe a városba, hogy kiderítsd az igazságot és megtaláld a barátodat.

A tavaly decemberben bejelentett, Resident Evil és Silent Hill ihlette címhez a fejlesztőcsapat most egy friss demót tett közzé a Steamen, valamint egy új gameplay videót is kiadtak, amely bemutatja, hogy a játékban felülnézetből át lehet váltani váll fölötti nézetre, hogy testközelből ismerkedhessünk meg a különböző szörnyekkel, amelyekkel szembe kell néznünk a kaland során. A Holstin egy kifejezetten izgalmasnak tűnő projekt, ami a Darkwood-hoz hasonlóan szép sikereket érhet el, ha egyszer megjelenik.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.