• Shirley Curry egy 82 éves youtuber
  • A rajongók petíciót indítottak, hogy bekerülhessen a The Elder Scrolls 6-ba
  • A Bethesda most elárulta, hogy teljesítik a kívánságot

A streamerek túlnyomó többsége a tizen- és huszonéves korosztályból kerül ki - ezért is üdítő színfolt a palettán Shirley Curry, aki 82 éves korával joggal érdemelte ki a "Skyrim-nagyi" becenevet. A The Elder Scrolls 5: Skyrim óriási rajongójaként játékórák százait tette már bele a Bethesda RPG-jébe.

Shirley a nagyban készülő, de még elég messziről integető The Elder Scrolls 6 kapcsán tett egy olyan kijelentést, hogy "talán nem is fog már vele játszani", mondván nem biztos, hogy megéri azt a kort, ami kellene ehhez. A rajongók erre reagálva petíciót indítottak, azt követelve a fejlesztőktől, hogy Shirley kerüljön be az The Elder Scrolls 6-ba, mint NPC, ezáltal "halhatatlanná" téve őt.

a-bethesda-halhatatlanna-teszi-a-skyrim-nagyit.jpg

Jó hírünk van: a Bethesda meghallotta a játékosok kérését, ezért a The Elder Scrolls franchise huszonötödik évfordulóját ünneplő videóban bejelentették, hogy a Skyrim-nagyi benne lesz az új epizódban, mint NPC. Az alábbi összeállításban bizonyítékot is láthatunk erre, 08:45 környékén bemutatják nekünk, hogyan digitalizálták Shirley-t.

Nagyon szép gesztus ez a fejlesztőktől - most már csak azt reméljük, hogy ez több lesz végül, mint emlék, és Shirley is játszhat majd a The Elder Scrolls 6-tal. Igaz, ez nem mostanában lesz, hiszen az idei E3-at például biztosan kihagyja a játék.